Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Αγόρια στον ήλιο

Μήνες τώρα το περίμενες, αναγνώστη, ξέρω. Πέρασες δύσκολα. Μεγάλο λούκι. Δεν είναι και λίγο να προσπαθείς να μαντέψεις τι κρύβεται πίσω από παντελόνια, φούστες, μπλουζάκια. Πάλευες πνευματικά με ένα σωρό υφάσματα. Άνιση μάχη και αξίζεις ένα μεγάλο μπράβο. Τα 'βαλες με τις υφασματοβιομηχανίες και τα καταστήματα ρούχων. Ορκίστηκες έξω από ζάρα να μην περάσεις. 

Μα μια αιφνίδια έμπνευση σου μήνυσε πως το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Τάχθηκες κατά των συμβάσεων της κοινωνίας, της ανθρώπινης ντροπής, ακόμα και των καιρικών συνθηκών. Σε μια φάση πελάγωσες. Θύμωσες ακόμα και με την Εύα που τα 'κανε μαντάρα, μα μετά θυμήθηκες πόσο φλωρούμπας ήταν ο Αδάμ. Μόνο μία ερώτηση έμελλε πια να καθορίσει όλη σου την υπόσταση σε τούτο τον άσπλαχνο κόσμο. Σαν άλλη γοργόνα περιφερόσουν στο Αιγαίο και ρωτούσες τους λιγοστούς καπετάνιους: Ακόμα? Ακόμα να έρθει?

Και ήρθε, αναγνώστη μου, ήρθε. Καλοκαιράκι, ζέστη, θάλασσα. Οι γυναίκες είναι έτοιμες να αποκαλύψουν το πραγματικό τους ύψος και την εικόνα που τους έδωσε η φύση. Τράξηξαν κι αυτές το δικό τους Γολγοθά, παίρνοντας την απόφαση να ξεκινήσουν δίαιτα τέλη Μαϊου. Κάποιες σάστισαν για τα καλά μπροστά στο δίλημμα αν θα έπρεπε να μπουν ή όχι με εξτένσιον στην θάλασσα. Οι πιο εγκρατείς δεσμεύτηκαν να πλατσουρίζουν στα ρηχά προκειμένου να μην χαλάσει το μακιγιάζ και το μαλλί. Άλλες πάλι είπαν "δε μας χέζεις ρε Νταλάρα". Μα όλες έκαναν σιωπηρή συμφωνία να βάλουν το ίδιο μαγιώ -αυτό με τα κρόσια- και να αποζημιώσουν την εγκαρτέρηση σου.

Και θα είναι εκεί, αναγνώστη, στα ρηχά ή στα βαθιά, να σερβίρουν στα φιλήδονα ματάκια σου μια ποικιλία κρεάτων, άλλοτε καλοψημένων, άλλοτε ελαφρώς αρπαγμένων. Κι εσύ, αρχικά ξελιγωμένος θα γλυκαθείς με όλα, μα μετά εξαιτίας της οπτικής υπερπροσφοράς θα γίνεις επιλεκτικός καλοφαγάς, καταδικάζοντας ακόμα και την παραμικρή υποψία κυτταρίτιδας. Η κατακόκκινη σου μουσούδα, μορφάζοντας ελαφρώς, δε θα διστάσει να απορρίψει δεκάδες κορμιά με ατέλειες, κορμιά που η ειρωνεία της ζωής δε θα σου έφερνε ποτέ στο κρεβάτι.

Και κάπως έτσι, μέσα από μια διαδικασία τόσο απλή, θα συντελεστεί κάτι μαγικό. Κάτι που χρόνια τώρα διατηρεί τις ισορροπίες του βουλιμικού ανδρικού ερωτισμού: Θα χορτάσεις στην ιδέα. Μία προσωρινή διέξοδος για τον άνδρα, μία μεγάλη ανακούφιση για την ανθρωπότητα, κυρίες και κύριοι. Και μία μικρή ελπίδα τον επόμενο χειμώνα να μη μας τα κάνει τόσο τσουρέκια.
  

28 σχόλια:

  1. Αρχικά να διαευκρινήσω ότι δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στα βαθιά ή τα ρηχά αλλά στην παραλία!

    Νταξ κάποιοι είναι περίεργοι και εκλεκτικοί, αλλά δεν καταδικάζουν έτσι εύκολα.
    Τέλος δεν θα σας τα πρήζουμε τον επόμενο χειμώνα και μετά θα αναρωτιέστε που πήγαν οι άντρες οι κυνηγοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστός ο Τομ για το πόσο άπλας και κιμπάρης είναι σχετικά με τις επιλογές του.

      Διαγραφή
    2. χεχε δύσκολα κακοκαρδίζει γυναίκα αυτή η αγνή ψυχή!

      Τόμμυ, άλλο κυνηγός, άλλο πρήχτης και άλλο πρήχτης κυνηγός.

      Διαγραφή
  2. Τέρατα, φράσεις τσιτάτα τύπου στάτους 14 παρθένας στο φουμπου, κινέζικα, αραβικά, εγγλέζικά, νεκροκεφαλές, πεντάλφες, αναρχοσυμβολισμοι, τριφύλλια, καρδούλες, σταυροί και άγγελοι και χελιδόνια και κάθε άλλου είδους ψαγμενιά, τατουάζ σε γυμνασμένα και αγύμναστα κορμιά, θα μας κάνουν για ακόμα μια φορά να φαινόμαστε πολύ γαμάτοι, πολύ ψαγμένοι. Πολύ όμως...

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελή πατέντα για να γίνει κάποιος γαμάτος, έτσι?

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. α ρε γαμώτο χάνω επεισόδια...δεν προλαβένω να πάω στην θάλασσα...άσε που είμαι και συναχωμένη...πολύ συναχωμένη...τόσο συναχωμένη που δεν φαντάζεσαι

    το header τέλειο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικά melissalli μου. Δεν προσέχεις, όμως, δεν προσέχεις!

      Διαγραφή
  4. Θέλω πάρα πολύ να πάω για μπανάκι,αλλά σιχαίνομαι τις παραλίες της Αθήνας. Είναι λες και πλατσουρίζεις στα κάτουρα του άλλου. :( (ο καθένας με τον πόνο του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πού αλλού να ξελαφρώσει ένα ον που διαθέτει εγκέφαλο, αν όχι μέσα στη θάλασσα? Απλή λογική και αποκύημα μεγάλης νόησης.

      Διαγραφή
  5. Η παραλία είναι ο ορισμός της οφθαλμοπορνίας. Το παραδέχομαι. Κι ας μην είμαι ξελιγωμένος.

    Θα σας έλεγα και τι μου τη σπάει να βλέπω στην παραλία, αλλά νύσταξα ο καψερός. Και πείνασα. Πάω να λεηλατήσω το ψυγείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δίαιτα από τέλος Μαϊου;
    κι έλεγα τί ξέχασα, τί ξέχασα!
    σε πρώτη φάση για φέτος είδα φοριέται πολύ το δίχρωμο μπικίνι.
    και τα παχάκια είναι ιν.
    το θέμα είναι πότε αλήθεια θα ξαναπαω θάλασσα. την μία και μοναδική φορά πήγα για καφέ. γεμάτη η παραλία σχολιαρόπαιδα.
    ίσως να τραβήξω πιο μακριά να έχω πιο καλή άποψη για το ύφος των διαφόρων κυρίων νεαρών και όχι και τόσο νεαρών που κοιτούν, κρυφοκοιτούν, την πεφτουν απερίφραστα σε θηλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! Kαψούρα μου, τα παχάκια είναι πάντα in. Tα γούστα των ανδρών είναι out.

      Διαγραφή
  7. Μια μπύρα όλα τα γιατρεύει (5-6 θεραπεύουν ακόμα και το AIDS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουδέν κρυπτόν από τον Ήλιο αγαπητή Ναμ...
    Με ιδέες χωρταίνουμε, για όλα τα άλλα δεν μας φτάνει το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαγιώ με κρόσια;

    ...πες μου ότι δεν είναι αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αngua, it's happening! Σιχάθηκα να τα βλέπω στις βιτρίνες. Ψυχανεμίζομαι τρελή ομοιογένεια φέτος.

      Διαγραφή
  10. Φέτος λέω να αρχίσω να βαράω σκαμπίλια γυναικεία κωλαράκια. Και αν μου πουν τίποτα θα τους λέω με αρρενωπό ύφος : "Τα ήθελε ο κώλος σου !"

    Και όντως τα θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε εμένα δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι κάποια σε πείραξε τώρα τελευταία!

      Διαγραφή
    2. Αν εξαιρέσεις την ύπαρξη σου που με αναστατώνει γενικότερα, τώρα τελευταία δεν με έχει πειράξει κάποια συγκεκριμένη γιατί δεν επιτρέψα εγώ. Πλέον. Παλιά με γαμούσαν. Μεταφορικά. Σπάνια κυριολεκτικά.
      Τα σκαμπίλια θα τα ρίξω σε φάση ρουτίνας. Πως πίνεις ένα ουίσκι κοιτώντας τον ουρανό και βλέποντας βυζιά. Έτσι και τα σκαμπίλια. Θα μαζέψω φάσκελα δεν λέω αλλά...

      Διαγραφή
    3. Μια συλλογή θα την κάνεις η αλήθεια είναι. Να προσέχεις πάντως, σε τέτοιες περιπτώσεις το χέρι της γυναίκας είναι βαρύ και αποφασιστικό.

      Διαγραφή
    4. Βάλε ένα κράνος τουλάχιστον.

      Διαγραφή
  11. Η παράλια με ξελιγώνει.Τα μαγιό τα κάτω που έχουν μια σερπαντίνα γύρω-γύρω πραγματικά είναι ελεεινά σέξι.

    Πέρα ότι τα πιασίματα και οι ερωτικές λαβές που μας αρέσουν,έχω να πω οτι αυτές οι τελείες τούμπανα γκόμενες, ψάχνουν αυτούς τους τύπους που την βγάζουν όλο το χειμώνα με ανθρακούχα νερά και τις φράντζες.

    Και για να μην νομίζουν μερικοί οτι ζηλεύω τα κορμιά,απο τον χειμώνα έχω χάσει 10 κιλά και κάτω απο τα παχάκια της μπίρας,ρούμι,jack κρύβεται six pack.Άντε γιατί γεμίσαμε σφίχτες με κολονάτα ποτήρια κρασιού στο χέρι.

    Γκόμενες που πάνε στην παραλία με make up(σκατά στα μούτρα τους) ας βρουν το μαλακομαγνήτη και να αφήσουν τις φυσιολογικές να βρουν άντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, οι φυσιολογικές στην παραλία θα βρουν άνδρα :p (Να τι παθαίνεις από το πολύ το μπέιγουοτς)

      Η κοιλίτσα είναι σέξι και αφήστε τους σφίχτες να χτυπιούνται. Τώρα εσύ που κατέβαζες όλο το χειμώνα τα ντόνατς σαν πατατάκια, πώς έχασες δέκα κιλά?

      Διαγραφή
    2. Σταμάτησα να τρώω βράδυ και τσάκιζα οτι γούσταρα σε πρωινό.Βεβαια εκανα 1 ωρα γυμναστικη στο σπιτι (κοιλιακοί-πους απς- βαράκια)και το απο τον Απρίλη ξεκίνησα και μπάλα.Απο φαί έτρωγα τα πάντα αλλα με μέτρο.Ξύδια π\σ\κ μόνο.

      Αν έκανα έστω και ένα μήνα διατροφή θα ημουν κλαρινογαμπρός ρακετίστας.Τωρα θα ειμαι σκέτο το δεύτερο.

      Τώρα για τις ρακέτες θα με στείλεις στο beer το εξώτερον, αλλα καποια στιγμή έπρεπε να στο πω.

      Διαγραφή