Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πώς να γοητεύσεις μια γυναίκα

  • Ξεκίνα να της μιλάς για το παρελθόν σου. Μια καλή αρχή είναι τα παιδικά σου χρόνια, για να φτιαχτεί από νωρίς με την ιδέα ότι θα ακολουθήσουν τα εφηβικά, φοιτητικά, μεταφοιτητικά και πρώιμης ωριμότητας χρόνια. Μίλα ακατάπαυστα, πλέξε την αυτοβιογραφία σου και μην πτοηθείς να αναφέρεις ακόμα και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, όπως πόσους πάτους είχαν οι πρώτες σου βέρμαχτ. Το κλείδι στην όλη υπόθεση είναι να σε πιάσει τέτοιος αφηγηματικός οίστρος, ώστε τελικά να ξεχάσεις ότι απέναντι σου υπάρχει ένα γήινο ον που διαθέτει φωνούλα. Θα σε λατρέψει, φίλε μου. Θα σε λατρέψει.
  • Μείνε ο εαυτός σου. Μου φαίνεται πως υποτιμάς τον εαυτό σου και αγνοείς το πόσο σημαντικός μαλάκας είσαι. Δεν υπάρχει λόγος να υποκρίνεσαι και να καταπιέζεις αυτό που βγαίνει πηγαία από μέσα σου. Χωρίς να θέλω να σε κολακέψω, θα σου πω απλά πως μια μικρή προβολή του πραγματικού σου εαυτού αρκεί, για να μείνεις αξέχαστος σε μια γυναίκα. Και αυτό είναι δύναμη, υποψήφιε εραστή. Να εκτιμάς τη δύναμη με την οποία δίχως διακρίσεις σε προίκισε η αρσενική φύση.
  • Μίλα για τις πρώην σου. Είναι κάτι που την ενδιαφέρει πάρα πολύ. Ακόμα και ανθρωπιστικά να το πάρουμε δηλαδή, την ενδιαφέρει πολύ πόσο δυνατά και ανιδιοτελώς αγαπούσες την πρώην σου. Επίσης, ψοφάει να μάθει και πώς τα περνούσατε τα δυο σας. Και στην τελική, ποιος τριτοκοσμικός, άγραφος νόμος απαγορεύει να της πεις και τα σεξουαλικά σας? Πες τα όλα, αγορίνα μου εσύ. Μη μασάς μία.
  • Ακούμπησε την καθώς της μιλάς. Σε περίπτωση που μόλις τη γνώρισες, θέλω να ξέρεις ότι της αρέσει πολύ να την πασπατεύουν άγνωστοι τύποι σαν εσένα. Άπλωσε τα γλιτσερά πλοκάμια σου γύρω από τη μέση της ή ακόμα καλύτερα άγγιξε την στο πρόσωπο. Ειδικά αν της μιλήσεις και ψιθυριστά στο αυτί με προσποιητή βραχνή φωνή απελευθερώνοντας ζεστές ανάσες, να είσαι σίγουρος ότι το θέμα έχει δρομολογηθεί. Ανεπιστρεπτί.
  • Μην της κάνεις ερωτήσεις. Δεν είναι αδιαφορία. Είναι διακριτικότητα και τζεντλεμανιά. Σκοπός είναι να πας σπίτι και να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά αγνοείς μέχρι και το όνομά της. Το καλό με αυτήν την τακτική είναι ότι δεν αφήνεις περιθώρια να παραγνωριστείτε. Της επιτρέπεις να διατηρήσει το μυστήριο που τόσο επιθυμεί. Και θα ανταμειφθείς γι' αυτό. Με μια νοερή, τρυφερή κλοτσιά στα άδυτα του μυαλού της.
  • Παίνεψε τα κατορθώματά σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να περιαυτολογείς ασταμάτητα. Ας μη γελιόμαστε. Είσαι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο σώμα ένος κοινού ανθρώπου. Θα ήταν τουλάχιστον άδικο να μην αναδείξεις όλες αυτές τις επιτυχίες που ευλογημενα συνετέλεσαν στη διαμόρφωση της μοναδικότητάς σου. Μίλα για τότε που έκλεψες μια τσίχλα από τον μπακάλη της γειτονιάς και ένιωσες υπερήφανος. Πες πόσο καλός είσαι στη νέα σου δουλειά, ως αυνανιστής ζώων. Το ζητούμενο είναι η γυναίκα να αρχίσει να αναρωτιέται ταπεινά ποια απλοχέρα μοίρα έφερε εσένα στο δρόμο της. Και θα το κάνει, λεβέντη μου. Αν της πεις όλα τα κατορθώματα σου, θα το κάνει.
  • Δείξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις σου. Ας μιλήσουμε ανοιχτά. Δεν είσαι μια υγιής προσωπικότητα που ασχολείται επιμελώς με μια γυναίκα επειδή ενδιαφέρεται πραγματικά. Οι προθέσεις σου είναι κατά βάση ανθυγιεινές και αυτό δεν αποτελεί πια κοινό μυστικό μεταξύ ανδρών. Έχουμε καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουμε το ανδρικό μυαλουδάκι εδώ και χρόνια, οπότε πάψε να συμπεριφέρεσαι σαχλά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την μοναδική αξία που σου απέμεινε, την ειλικρίνεια. Πες της, λοιπόν, ανoιχτά ότι είσαι ανασφαλής και χρειάζεσαι επιβεβαίωση. Ή ότι δεν ξέρεις πώς να περάσει η ώρα σου βρε αδερφέ. Ή, τελοσπάντων, πες της ότι θέλεις κοκό. Δεν είναι δα και ντροπή. Άκου που σου λέω, η ειλικρίνεια σου θα εκτιμηθεί. Δε φαντάζεσαι τι χαρούλες θα κάνει το κορίτσι. Είσαι τυχερός που σ' αυτή τη ζωή είμαι η NamNaira και δε μετενσαρκώθηκα σε κανένα κολεόπτερο, γιατί αλλιώς πού σκατά θα τα μάθαινες όλα αυτά, δεν ξέρω.

54 σχόλια:

  1. Χαχα. Πόσο σωστή!
    Την καλησπέρα μου!

    Πι.Ες. Να σηκώσει το χέρι όποια έχει γνωρίσει αρκετά γουρούνια στη ζωή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Καλώς την!

      Αγαπάμε τα γουρούνια, όπως δεν αγαπήσαμε κανένα άλλο ζωάκι.

      Διαγραφή
  2. Ξέχασες το απο μπροστά από το γοητεύσεις στον τίτλο! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα να σαι καλά Καλό παιδί αλλά!

      Και το ένιωθα πως κάτι σ'αυτήν την ανάρτηση ήταν πολύ διαολεμένα λάθος!

      Διαγραφή
  3. Εγώ ότι και να πω θα με πεις σαλιάρη.Αν βρείτε κάποιο ειλικρινή και δεν τον πείτε βαρετό εμένα να με ενεργήσετε, κοινώς χέσετε. Επίσης τυγχάνει να γνωρίζω σαν άντρας εγκέλαδος, ότι οι γυναίκε (το μεγαλύτερο ποσοστό τους) ψοφάει για παπά.

    Namie ευχαριστούμε για όλα.. Απο ένα εγωκεντρικό γουρούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Monsieur Saliva, ήδη υπογράφεις με ειλικρίνεια και αυτό πρέπει να προσμετρηθεί στα θετικά σου! χαχα

      Δεν ήξερα ότι λέτε ψέματα για να μη γίνετε βαρετοί. Νόμιζα πως το κάνετε γιατί η αλήθεια είναι τόσο άθλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...

      Διαγραφή
    3. Ψέμα θα ήταν αν δεν σου έλεγα αυτό που ήθελες να ακούσεις.

      Διαγραφή
  4. Χεχε! Nam strikes back!

    Και με κάλυψες (ειδικά αυτό με το άγγιγμα... ανατρίχιασα σύγκορμη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μας δουλεύω... κατά έναν περίεργο τρόπο!

      Το άγγιγμα αγνώστου υποψηφίου προδίδει πόσο σιχαμένος μπορεί να γίνει.

      Διαγραφή
  5. Πολύ μου άρεσε το κείμενο. Έχω πάντως την εντύπωση ότι αυτά τα άτομα όλο και λιγοστεύουν. Αλλά μπορεί να κάνω και ένα μεγάλο λάθος.
    Τα 3 πρώτα χαρακτηριστικά που περιγράφεις τα έχω δει και σε γυναίκες- φοβερά απωθητικά. Όπως επίσης το να βγεις με κάποια που σχολιάζει με κακία ό,τι βλέπει γύρω της. Απίστευτη φρίκη μιλάμε.
    Τέλος πάντων, ένα μερίδιο ευθύνης βαραίνει οπωσδήποτε τα θηλυκά (ειδικά αυτά που έπαιξαν το ρόλο των πρώην) γιατί γενικά και μέσες- άκρες διαμορφώνουν κλίμα και συμβάλουν στο να προκύπτουν τέτοια άτομα.

    Ερώτηση: Ισχύει τελικά το "ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα, για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι άνδρες φταίμε και εμείς, όπως και το αντίστροφο. Είναι η γνωστή αλληλεπίδραση, δράση και αντίδραση.

      Τώρα για την ερώτηση, είναι κάτι που με απασχολεί και μένα, οπότε δεν έχω βγάλει ασφαλές συμπέρασμα. Δε νομίζω όμως μια τόσο θεωρητική (και εξιδανικευμένα απόλυτη) φράση να εφαρμόζεται άρτια στην πραγματική ζωή.

      Διαγραφή
  6. Τώρα που το σκέφτομαι θα το στείλω σε κάτι αγόρια που συμπαθώ μπας και τους ανοίξω τα μάτια! Οχοχοχχοχοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Αφού τα συμπαθείς τόσο πολύ τα παιδιά να το στείλεις. Καλό θα τους κάνεις, κακό δε θα τους κάνεις! (ας πούμε)

      Διαγραφή
  7. Kαλημέρα Ναμ Ναμ
    (πριν κάααμποσα χρόνια)
    Μου έχει τύχει αυτός ο συγκεκριμένος ο τύπος που περιγράφεις στο υπερφανταστικό πρώτο ραντεβού να σηκώνει μπατζάκι μέχρι μπούτι να μου δείξει τις λάμες και τα ράμματα από ατύχημα (πονάνε ρε τα παληκάρια?) και λίγο αργότερα να βγάζει φωτό ταυτότητας από το πορτοφόλι με τη φάτσα της πρώην να με ρωτήσει τάχα αν την ξέρω (για να ζηλέψω?) και πριν τον καληνυχτίσω για πάντα, μου δίνει ένα σιντί με αφιέρωση, τραγούδια που έγραψε για μένα (με ήξερε 2 μέρες)
    Περιέγραφε επίσης για 30' πόσα λεφτά έχωσε για εξάτμιση-χοάνη και γενικά για κωλοφτιάξιμο και ήταν η καλύτερη κουβέντα εκείνο το βράδυ
    Ένα από τα καλύτερα ραντεβού της ζωής μου, γιατί όταν ανοίγουν όλα τα χαρτιά, έχεις αποφασίσει στο τέλος της βραδιάς ότι θα κόψεις λάσπη και το έχεις καταδιασκεδάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι τρυφερός που ήταν!! σου έδωσε και CD!!! πές ρε τι τραγούδια είχε να φτιαχτούμε λίγο!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    2. το cd ήτανε παραδόξως καλό νικ κέηβ, γουότερμπόυς και τέτοια, αλλά υποψιάζομαι ότι ή είχε καμμιά 50ριά κόπιες και τα μοίραζε με αφιέρωση ή του το ΄δωσε κάποιος άλλος και το είχε για πέταμα και κατέληξε σε εμένα
      ο,τιδήποτε εκτός από τα υποκριτικά χαζολουλούδια καλό είναι

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχα!! Ωραίος

      Sew, αυτός ο τύπος εσκεμμένα να σχεδίαζε να αποτύχει αυτό το ραντεβού, τόσο καλά δε θα τα κατάφερνε!

      Εμένα μια φορά σε πρώτο ραντεβού ένας μου είπε ότι το όνομα μου δεν του αρέσει και πως θα προτιμούσε να με έλεγαν κάπως αλλιώς.

      Εκείνη τη στιγμή μέσα στο μυαλό μου σχηματίστηκε ένα μεγάλο κατακόκκινο Χ.

      Διαγραφή
  8. Εχεις κάνει και συ διατριβή βλέπω στο αντρικό φύλο!!
    Αψογη!
    Την καλημέρα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης, ανεβοκατέβαινε νευρικά τις σκάλες μέχρι να έρθει. Κι η ώρα θα περάσει πιο γρήγορα και θα υγρανθεί επιθυμητά το συνθετικό πουκάμισο. Αν έχεις πλυθεί κι έχεις ρίξει ένα σύννεφο αποσμητικού, πρέπει να βοηθήσεις να υπερισχύσουν οι φερορμόνες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το τελευταίο. Όσες φορές χρησιμοποίησα ειλικρίνεια έφαγα τα μούτρα μου!
    Εσείς οι γυναίκες το ζητάτε το ψεματάκι σας, μην σας πω σας αρέσει κιόλας... Και δυστυχώς είμαι απαίσιος ψεύτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρτάλι, δε μας αρέσει το ψέμα. Μας αρέσει η ψευδαίσθηση που δίνει το ψέμα ότι είστε τελικά σωστοί! χαχα

      Διαγραφή
  11. ....ta empeira sernika den xreiazetai na milhsoun paaaaara poly outws 'h allws, alla.......AFOU EXETE APOKRYPTOGRAFHSEI TO ANTRIKO MYALO TWRA KAI XROOOOOONIA,GIATI EKSAKOLOU8EITE NA KANETE TIS IDIES MALAKIES?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωστήρα, το γεγονός ότι αποκρυπτογραφήσαμε το ανδρικό μυαλό δε σημαίνει ότι συμφωνούμε και με όσα μας φανερώθηκαν. Είναι σαν να μου αποκαλύπτει κάποιος ότι είναι διεστραμμένος και επειδή εγώ πλέον το ξέρω, είμαι αναγκασμένη να τον συμμεριστώ.

      ΑΜ ΔΕ!

      Διαγραφή
    2. poios eipe oti to diko mas myalo exei to provlhma kai oxi to diko sas?!!!!!

      Διαγραφή
    3. Άνδρα, διευκρίνισε μου για ποιο από τα δυο μυαλά σας μιλάς και θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως!!! χα χα χα

      Διαγραφή
    4. ....to katw myalo exei provlhmata pou spania sas apasxoloun!!!
      gia to apo panw milaw panta!!!

      Διαγραφή
  12. "Άπλωσε τα γλιτσερά πλοκάμια σου" χαχαχα
    Είναι γνωστές οι θέσεις μου για το πως να αποτύχεις στο πρώτο ραντεβού αλλα και στο δευτερο και στο τρίτο! Μη σου τύχει λέμε λογιστής με μεταπτυχιακό που περιμένει προαγωγή(που θέλει να του τη φάει μια που γύρισε απο την άδεια εγγυμοσύνης) και φτιάχνει και σπίτι και διαλέγει πλακάκι για το μπάνιο!!!! Εκει να δεις μονόλογους!Μπορώ να σκεφτώ και άλλα παρανοικά σενέρια βέβαια! Δώσε μου λίγο χρόνο!
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα! Μονόλογος για πλακάκι μπάνιου? Είσαι μανούλα στα παρανοικά σενάρια!

      Αρχίζω πλέον να το σιγουρεύω ότι τελικά η πιο ταλαιπωρημένη γυναικεία αίσθηση είναι η ακοή! Τέλος

      Διαγραφή
  13. αν είναι αξιοπήδηχτος τότε πιθανόν να αξίζουν όλες αυτές οι κακουχίες.
    αν είναι φέρελπις γαμβρός τότε είναι υποχρεωτική νηστεία και μαστίγωμα αλλά το αίσιο τέλος όλα τα γιατρεύει - κι ο κηπουρός της έπαυλης.
    αν μπορεί, πάλι να τα κάνει όλα αυτά μόνο σ ένα ντέιτ είναι αξιοθαύμαστος αλλά μάλλον παρωχημένος. τα διηγόντας τα να κλαις και τα χαιδολογήμετα -διακρίνω έχεις μια απέχθεια στις οικειότητες τέτοιου είδους ή δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς το πνεύμα; - πυροδοτούν την απορία τί σόι αβεβαιότητα κουβαλάει ένας άντρας που για να επιβεβαιώσει το ίματζ του πρέπει να σου πει χαρτί και καλαμάρι ένα σωρό που βέβαια κι αυτό είναι οικονομία χρόνου και πολύ καλύτερο απ ότι αν μετά από ένα εξάμηνο στο κρεβάτι την ώρα του πάθους αρχίζει να μνημονεύει ομάδες, και να σε φωνάζει μ άλλο όνομα επειδή "πέσαν οι αναστολές του".
    μια άσχετη ερώτηση
    υπάρχουν πολλές γυναίκες που όταν το κάνουν λένε "θεέ μου θεέ μου θεέ μου"
    μήπως ξέρετε και κάποιο άντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπλουζού όλα τα λεφτά ή αλλιώς το σχόλιο της χρονιάς
      απλά σ'αγαπώ

      Διαγραφή
    2. κι εγώ σ' αγαπώ Σουσαμάκι.
      μουτς.

      Διαγραφή
    3. Γεια σου ρε Μπλουζ με τα ωραία σου!!!

      Και να ταν μόνο το "θεέ μου":

      http://www.clickhere.gr/content/anthodtl.asp?ANTHOGR_ID=457

      Με αγάπη!

      Διαγραφή
  14. Συμπέρασμα: "Εγέρθουτο και σκάσε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω που θα έλεγα ότι συμφωνώ αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι συμφωνεί και ο Χωστήρας, γιατί μαζί του συνήθως διαφωνώ!

      Διαγραφή
  15. Γειά σου Ναμ !
    Είναι αλήθεια πως όλη αυτή η γοητεία μπορεί να είναι συγκεντρωμένη σε έναν άνθρωπο! Και ο κόσμος είναι γεμάτος από τέτοιους άκρως γοητευτικούς! Το καλύτερο είναι πάντως η καυτή ανάσα στο αυτί σε συνδυασμό με το γλειώδες άγγιγμα στο πρόσωπο. Άν έχει χτυπήσει και ένα πιτόγυρο προηγουμένως με έξτρα δόση κρεμμύδι, τότε συμπληρώνεται η πανδαισία των αισθήσεων και το ραντεβού αγγίζει την τελειότητα.
    Όμως με προβλημάτισε που η Μπλουζ είπε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που στο σεξ φωνάζουν "θεέ μου, θεέ μου", πάνε χάθηκαν οι κουμ-μουνίστριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να χάθηκαν? χαχαχα γαμάτο!

      Όσο για το κρεμμύδι με έφτιαξες απεριόριστα! Έπρεπε να το γράψω σαν εξτρά tip!

      Διαγραφή
  16. Κανε αυτο το ιστολογιο βιβλιο:) θελω να χεσω σαυτα που γραφεις αλλα λυπαμαι τη samsung μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έγραψες, αν και διαφωνώ χαχαχαχ...

      Διαγραφή
    2. ELLHNIKA???????ELLHNIKA????


      AAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAAAAAAA

      Διαγραφή
    3. Θα το κάνω βιβλίο, αρκεί να μου υποσχεθείς ότι μετά θα χρησιμοποιήσεις και μερικές σελίδες για να σκουπιστείς.

      Ζω για τη στιγμή που οι λέξεις μου θα σ'αγγίξουν στον ποπό!!!

      Διαγραφή
    4. Κανε αυτο το ιστολογιο βιβλιο:) θελω να χεσω σαυτα που γραφεις αλλα λυπαμαι τη samsung μου.

      Διαγραφή
    5. Δεύτερο ποστ στα ελληνικά, ο shinobi είναι άρρωστος, μάλλον η άνοιξη θα τον πείραξε...

      Διαγραφή
  17. Καλά, τώρα με κάνεις να σκέφτομαι να τρολλάρω και να τα κάνω όλα αυτά, έτσι για να δω αντιδράσεις. Αναφορικά με την ειλικρίνεια, βέβαια, μάλλον δε θα σταθώ στα στάνταρ που θέτεις... τα λόγια μου όταν είναι ειλικρινά σοκάρουν, μάλλον θετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια θα είναι η τυχερή που θα σοκαριστεί θετικά, θα θελα να ξερα!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Seriously, πάντως, η πρώτη, αφελής και επιπόλαια ανάγνωση του άρθρου (μέχρι να κάνει sink in το μήνυμα που πας να περάσεις) αφήνει στον αναγνώστη την εντύπωση ότι είτε είσαι ξενέρωτη είτε είσαι ξενερωμένη. Σε κάθε περίπτωση, είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι για να το γράφεις θα πει ότι αρκετές κινήσεις που περιέγραψες έγιναν overabused από διάφορα ρεμάλια που το ξεφτίλισαν το θέμα, οπότε πάω πάσο. (Αναφέρομαι κυρίως στο 1ο, 2ο και το τελευταίο, στα υπόλοιπα δώσε πόνο και στάσου ανελέητη 100%).

      Διαγραφή
  18. Μπα σε καλό σου με πήραν τα γέλια και βήχω και με πονάνε οι κοιλιακοί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονάνε αλλά γυμνάζονται συγχρόνως! Αχ τι καλό σου κάνω!

      Διαγραφή
  19. isos asxoloumaste poli me to thema auto kai xexname na zisoume tin kathe stigmi oso pio dinata mporoume!kai to thimomaste otan mas simveni kati sovaro(somatika i psixika)otan vgenoume me enan anthropo mas exoun mathi asinestita kai sinidita na prospathoume na doume ta elatomata tou,kai na perimenoume na mas kanei na perasoume kala!einai poli egoistiko auto.o kosmos einai gematos provlimata modernismou-epiviosis kai ala pola!!ston 21 aiwna i psixologi vgazoun gamo ta leuta!!!!!ikanopieiste tis epithimies pou exei to soma sas ,kante pragmata pou sas kanoun na niothete kala,kai doulepse to mialo sosta pros ofelos sas!eisos na emfanizonte kaliteres epiloges mprosta sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή