Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Άνδρες και ζώδια

Κριός 

Υπάρχουν πολλά λάθη που θα μπορούσες να κάνεις σε αυτή τη ζωή. Nα σε πιάσουν με ναρκωτικά στην Τουρκία, να λες ότι σου αρέσει η πάπια Πεκίνου, να γλείψεις μία καρέκλα, να δεις τα κηπουρέματα στο Σκάϊ. Και θα στο πω ειλικρινά. Καλύτερα να κάνεις όλα τα παραπάνω παρά να ασχοληθείς περισσότερο από μία μέρα με έναν άνδρα κριό. Μετά το 24ωρο θα αρχίσεις να πέφτεις σε τέτοιο πνευματικό λήθαργο, που ένα κούνια-μπέλα ή μια παρτίδα UNO θα μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες σου τις πνευματικές ανάγκες. Πάνω του συναντάμε συγκεντρωμένα όλα τα χαρακτηριστικά μιας επιφανειακής προσωπικότητας που διψάει για επιβεβαίωση, με χάιλαιτ τις κουβέντες του, οι οποίες θα μπορούσαν να συγκινήσουν ακόμα κι μια νηπιαγωγό. Ερωτεύεται μόνο εμφανίσιμες γυναίκες, κάτι που δεν μπορούμε να του καταλογίσουμε διότι δεν του κόβει παραπάνω. 

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Για να θυμηθείς ξανά το σκεπτικό που είχες στα οχτώ.
2) Για να εντρυφήσεις στο μυαλό ενός ανθρώπου που βλέπει τα παπούτσια ως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του. 
3) Γιατί δε θα σου αρνηθεί ποτέ ένα παιχνίδι με κουβαδάκια στην παραλία.

Ταύρος

Εδώ και πολλά χρόνια η ανθρωπότητα βάζει τα δυνατά της για να καταλάβει σε τι ακριβώς είναι χρήσιμος ένας ταύρος αναμέσα μας. Αλλοι λένε ότι μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να μας σκαλίζει τη μύτη, άλλοι ότι είναι καλός στην προπαίδεια του 1, άλλοι ότι τα καταφέρνει με τα κουμπιά του ασανσέρ. Φήμες λένε ότι επιστήμονες χρησιμοποίησαν κάποτε έναν ταύρο ως πειραματόζωο για να αποτύχει το πείραμα. Με έναν ταύρο έχεις σχεδόν πάντα την ίδια άποψη και αυτό δεν είναι τυχαίο. Μιλάμε για έναν άνδρα με μηδενικό προσανατολισμό. Αν λάβουμε υπόψη ότι μας τρώει και όλο το φαΐ, δεν είναι απλά μη δημιουργικός αλλά και επιζήμιος για μια κοινωνία. Τον ενδιαφέρουν όλες οι γυναίκες, γιατί αδυνατεί να ξεχωρίσει ποιες ακριβώς τον ενδιαφέρουν.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Για να του μάθεις την υπόλοιπη προπαίδεια.
2) Γιατί είναι πιο διακοσμητικός από ένα λαμπατέρ.
3) Γιατί κάποιος πρέπει να ασχοληθεί μαζί του.

Δίδυμοι

Περπατάς σε μία γκαλερί και βλέπεις ένα παλικάρι να χαζεύει με το χέρι στο πηγούνι? Πηγαίνεις σε ένα βιβλιοπωλείο και συναντάς συνέχεια τον ίδιο πελάτη? Κρυφακούς τη διπλανή παρέα κι ένας τύπος μιλάει για την τριλογία του Κισλόφσκι? Ε λοιπόν, αυτός ο τύπος σίγουρα δεν είναι δίδυμος. Αυτή η ιστορία για την πνευματικότητα των διδύμων με έχει ψιλοκουράσει. Γνωρίζεις ένα δίδυμο, περιμένεις να ακούσεις κάτι σε ενδιαφέρον και τελικά σου σκάει "οι πατατοκροκέτες είναι το αγαπημένο μου φαγητό". To μοναδικό που όντως ισχύει από αυτά που ακούγονται είναι ότι είναι μεγάλο καθίκι. Και το λέω με σιγουριά γιατί στην περίπτωση του μιλάμε πάντα για δυο άτομα. Του πούστη, αν δεν είναι ο ένας, θα είναι ο άλλος. Από γυναίκες, όσες δε θέλει ο ένας, τις θέλει σίγουρα ο άλλος.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί πιστεύεις ότι δεν έχει ειπωθεί ακόμα η μεγαλύτερη μαλακία από ανθρώπινο στόμα και στοιχημάτισες πάνω του.
2) Για να συζητήσετε νευραλγικά ζητήματα, όπως την πρόοδο του καιρού.
3) Γιατί δεν εμφανίστηκε ο άλλος (ακόμα).

Καρκίνος

Λοιπόν, αν δεν έχεις ζήσει με τον άνδρα αυτού του ζωδίου, δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τα όρια της αντοχής σου. Μαζί του θα γευτείς τις πιο ρετρό στιγμές ρομαντισμού που θα έκαναν ακόμα και την Άριελ τη γοργόνα να ξεράσει Ινδικό, Ατλαντικό και Ειρηνικό μαζί. Θα κρατηθεί το πολύ τρεις μήνες μέχρι να σε ζητήσει σε γάμο και εσύ φυσικά θα μείνεις μαλάκας γιατί δε θα γνωρίζεις καν ότι έχετε σχέση. Σου το λέω, ο τύπος πηδάει από το "χαίρω πολύ" στην αιώνια λατρεία μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Καθότι ανισόρροπος γοητεύεται μόνο από γυναίκες που κανονικά θα έπρεπε να τον απογοητεύουν.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί σου αρέσουν οι βραδιές ποίησης.
2) Για να δεις αν πέτυχε το anger management.
3) Γιατί συνηθίζει να κάνει προτάσεις γάμου στον πύργο του Άιφελ.

Λέων

Είναι μερικές φορές που καταλαβαίνω τη θνησιμότητα των λέξεων, όπως τώρα για παράδειγμα που καλούμαι να γράψω δυο τρεις αράδες γι'αυτό εδώ το σίχαμα. Αντιπροσωπεύει σχεδόν όλους τους σκάρτους άνδρες μαζί και κάτι μου λέει ότι στο πέρασμα του εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό. Να δημιουργήσει από το μηδέν λεσβίες. Είναι ασφαλέστερο για μια γυναίκα να προκαλέσει συναισθηματικά τον Χάνιμπαλ Λέκτερ παρά ένα λέοντα. Το μόνο σταθερό που θα ζήσεις μαζί του είναι εκείνο το πρωί που θα ξυπνήσει και θα καταλάβει ότι δεν τον λατρεύεις αρκετά. Και θα ξεχάσει αμέσως όλες εκείνες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να γίνει για σένα καλύτερη επιλογή από έναν άπλυτο Μαροκινό που μόλις έφαγε κους κους σκορδαλιά. Γουστάρει τις γυναίκες που ασχολούνται μαζί του.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί δεν ήξερες.
2) Ούτε και ρώτησες.
3) Βασικά για κανένα λόγο.

Παρθένος

Κι έρχεται μια μέρα που συναντάς ένα πλάσμα απροσάρμοστο, το οποίο παραμονεύει σε μια γωνίτσα σε όλη του τη ζωή για να σε συναντήσει και, μόλις συμβεί αυτό, βγάζει τις βεντούζες και κολλάει εκατό κιλά γάϊδαρος πάνω σου. Aπό κει και πέρα, θα ζήσεις στιγμές απείρου κάλλους ως οικιακή βοηθός στο πλάι του. Ακόμα και η ζωή ενός βουδιστή μοναχού φαντάζει περιπετειώδης μπροστά στη ρουτίνα ενός παρθένου, που ζει ανάμεσα στους ανθρώπους μόνο και μόνο για να διατηρήσει τα επίπεδα ανδρεναλίνης στο κατώτερο δυνατό όριο. Τον ενδιαφέρει η γυναίκα που θα του σιδερώνει τα βρακιά με μέριτο.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί σου αρέσει να ακούς μπράβο, όταν πετυχαίνεις τα φασολάκια.
2) Γιατί δε θα βαρεθείς ποτέ βραδιές κακάο στον καναπέ.
3) Γιατί μόλις το έσκασες από τη φυλακή και θέλεις να κρατήσεις χαμηλό προφίλ.

Ζυγός

Εντάξει, πρώτη φορά συναντάω σύμβολο ζωδίου να χρησιμοποιείται τόσο ειρωνικά. Μόνο ως φάρσα εκ μέρους των αστρολόγων θα μπορούσα να την εκλάβω τη ζυγαριά αναφορικά με αυτόν εδώ τον τύπο. Η μοναδική περίπτωση που αυτό το ανισόρροπο παλικάρι θα χρησιμοποιούσε ζυγαριά, θα ήταν για ελέγξει τα κιλάκια του διότι πάσχει από ναρκισσισμό. To βασικό πρόβλημα με το ζυγό δεν είναι ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός μα η φύση τον έβγαλε ατάλαντο, ούτε ότι μια οργισμένη αλογόμυγα λειτουργεί μερικές φορές πιο λογικά από αυτόν. Το πρόβλημα ξεκινάει εκείνες τις στιγμές της ζωής του που τον πιάνει ο διακαής πόθος να γίνει ρομαντικός. Ρωτήσαμε μερικές γυναίκες που έζησαν αυτόν τον μικρό εφιάλτη και οι περισσότερες μας είπαν ότι θα προτιμούσαν να ξεσκατίζουν τον Xιού Χέφνερ. Τον γοητεύουν οι γυναίκες που φοράνε μίνι ή κόκκινο κραγιόν.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τα ρολόγια χειρός.
2) Γιατί σου αρέσει να ακούς ακόμα Στέφανο Κορκολή.
3) Γιατί μοιράζει σοκολάτες στις θαυμάστριες του.

Σκορπιός

Κάποτε ένας αστρολόγος εντόπισε ένα μικρό θεματάκι που υπάρχει με αυτό το ζώδιο και έσπευσε να διαδώσει μία φήμη για τη σεξουαλικότητα του με απώτερο σκοπό να περισώσει κάπως την ερωτική του ζωή. Και αν θέλετε τη γνώμη μου, αυτή η κρίσιμη παρέμβαση του αστρολόγου λειτούργησε καταλυτικά στην μετέπειτα πορεία του σκορπιού, ειδάλλως καμία γυναίκα δε θα ήξερε για ποιο λόγο συναναστρέφεται αυτό τον τύπο. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα καταφέρνει σε κάποιο άλλο τομέα. Τον συναντάμε συχνά κάπως σκυθρωπό. Δεν ήταν πάντα έτσι. Αυτό το έπαθε μετά την εμφάνιση των sex toys, που του κατέστρεψαν τη ζήτηση. Τον γοητεύουν οι γυναίκες. Σκέτο.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί ντρέπεσαι να μπεις σε sex shop.
2) Γιατί τη μία μέρα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του για σένα, θα είναι αμείωτο.
3) Γιατί σε απειλεί με sex tape από την προηγούμενη φορά.
  
Τοξότης

Μια από τις πιο σοβαρές προτάσεις που θα ακούσεις από αυτόν τον άνδρα είναι να σε βγάλει για magnum στην κορυφή του Έβερεστ ή να πάτε για σαφάρι με ποδήλατα bmx στην Κένυα. Στην αρχή νομίζαμε ότι θα του περάσει αλλά όχι, αυτό το αγόρι έσκασε μύτη ανάμεσα μας αποφασισμένο να πραγματοποιήσει όλες τις περιπέτειες του Γιωρίκα και του Κωστίκα. Ως ερωτικά ανασφαλής, θα σε καμακώσει κατευθείαν. Κάτι που θα σε κολάκευε, αν δεν είχε ήδη σχέση. Τον ενδιαφέρουν όσες γυναίκες έχουν πιει δυο ποτηράκια παραπάνω.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί μόλις βγήκες από σχέση με έναν παρθένο.
2) Γιατί σου αρέσει να κάνεις camping. Μέσα στο σπίτι.
3) Γιατί τον είδες στο πεζοδρόμιο μέσα σε ένα κανό και σου κίνησε την περιέργεια. 

Αιγόκερως

Ο άνδρας αυτού του ζωδίου μας δίνει ουσιαστικά μια μικρή γεύση του τι θα γίνει αύριο μεθαύριο, όταν τα ρομπότ κατακλύσουν τη γη. Θα σου κάνει για πρώτη φορά κοπλιμέντο μετά από δυο χρόνια σχέσης, αν και εφόσον πληροίς τις προϋποθέσεις. Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, μετά το κοπλιμέντο υπάρχει περίπτωση να εκδηλώσει ζωηρό συναισθηματισμό, ακουμπώντας το χέρι σου. Κατά τ' άλλα είναι τόσο προσηλωμένος και πιστός που μπορείς να τον στείλεις άφοβα σε πάρτυ της Victoria Secret με όλα τα μοντέλα μιλημένα να του την πέσουν. Τον ενδιαφέρουν οι γυναίκες που δεν είναι προκλητικές.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί σου αρέσει η σκέψη να γίνεται μέσω Τρικάλων.
2) Γιατί χρειάζεσαι βοήθεια στα μαθηματικά.
3) Γιατί φτιάχνεσαι κάθε φορά που σε βολεύει στην ατζέντα του. 

Υδροχόος

Πριν ξεκινήσει την καριέρα του ο Λιακόπουλος, έβγαινε για τσίπουρα με μια παρέα υδροχόων. Τη συνέχεια λίγο πολύ την ξέρετε, του μπήκανε ιδέες ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Ο άνδρας αυτού του ζωδίου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες. Μαζί του μπορείς να συζητήσεις ενδιαφέροντα θέματα όπως "η αφηρημένη προσέγγιση της αμφιλεγόμενης δυνητικότητας ενός μαρουλιού". Βέβαια, γρήγορα θα καταλάβεις ότι ακόμα και με έναν άνθρωπο που δε μιλάτε την ίδια γλώσσα, έναν Σριλανκιανό ας πούμε, θα έβγαζες καλύτερη συνεννόηση. Του αρέσει να δημιουργεί τέχνη από του πουθενά, κάτι που θα καταλάβεις μόνο αν πας στο σπίτι του και το βρεις στολισμένο με πινακίδες που έκλεψε από το δρόμο. Γοητεύεται από τις γυναίκες που συμφωνούν μαζί του.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του:

1) Γιατί σου αρέσει όταν ο γάϊδαρος πετάει.
2) Γιατί ίσως μια μέρα να γίνει πρωθυπουργός.
3) Για να προσπαθήσεις να τον κρατήσεις ξεμέθυστο. 

Ιχθείς

Ο άνδρας αυτού του ζωδίου θα σε ερωτευτεί. Δε θέλω, όμως, να το πάρεις προσωπικά γιατί έχει την τάση να ενθουσιάζεται ακόμα κι όταν μια γυναίκα περνάει από δίπλα του. Επίσης, είναι ερωτευμένος με όλες τις φίλες του και τις φίλες των φίλων του. Άπιαστο όνειρο γι' αυτόν, να γίνει ζεν πρεμιέ. Όταν δεν ασχολείται μαζί σου, ασχολείται με το φέισμπουκ. Ένα μέσο που τον έχει αναδείξει ως τη μεγαλύτερη κατίνα. Έρχονται στιγμές που τον ενδιαφέρει ακόμα και τι χρώμα βρακί φοράς και δε διστάζει να ρωτήσει. Γοητεύεται γενικά από όλες με μια ιδιαίτερη κλίση προς όλες.

Γιατί να ασχοληθείς μαζί του: 

1) Γιατί έκανε τα πάντα για να σε βρει στο φέισμπουκ.
2) Γιατί το απογευματινό κουτσομπολιό σε χαλαρώνει.
3) Γιατί ήδη δοκίμασες όλα τα υπόλοιπα ζώδια.
   

36 σχόλια:

  1. de kserw gia talla zwdia,omws gia ton krio pio mesa de ginete na peseis,efxaristoume mandam namnaira.einai vlepeis to atimo klhronomiko xarisma pou exeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που η μανούλα που με γέννησε φρόντισε να γεννηθώ,ζυγός μεν, θηλυκός ζυγός όμως.
    Και μην μου πεις ότι ο θηλυκός ζυγός έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με του αρσενικού γιατί θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές......Καμμένο και θα πάρεις το κρίμα στο λαιμό σου!
    χα,χα,χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα συμφωνούμε, ο Τοξότης είναι το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά βάθος είμαστε ρομαντικές ψυχες οι σκορπιοί!
    Μας έχετε βγάλει το όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χα χα όπως λέμε πανούκλα, χολέρα, δυσεντερία, αιμορροΐδες -ή κοινώς ζοχάδες-, λέπρα, τύφος, τέτανος, beriberi, μαγουλάδες, τεταρταίος, κίτρινος και σχιζοφρένεια!!! διαλέχτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι Λέων και γουστάρω. Μην ασχολήστε μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε μαζί μου. Πάω να κάνω μπάνιο με ουίσκι να ξεπλύνω την προσβολή!!

      Διαγραφή
    2. Τι γίνεται ρε πούστη; Όλους οι πατεράδες μας γάμησαν τις μανάδες μας Δεκέμβρη μήνα;

      Διαγραφή
    3. Όλα τα καλύτερα παιδιά μαζεμένα?

      Διαγραφή
  7. Πιο ακριβή περιγραφή απ' αυτή του Διδύμου δεν θα μπορούσες να δώσεις!Τελικά,όλοι γουρούνια,πεταμένα λεφτά κ.λπ. είναι.
    Καλώς σου ήρθα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την! Μάλλον ξέχασα να γράψω ότι είναι όλοι τους καλά παιδιά ε?

      Διαγραφή
  8. Τι μου λέει εμένα τώρα ότι όλοι οι σκάρτοι πρώην σου γεννήθηκαν μεταξύ 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου; Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο μίσος. Αλλά εντάξει, σε κάθε κανόνα υπάρχει και μία εξαίρεση. Ο Περίνιο.
    Υ.Γ. Σοβαρά, αυτός που κατέβασε από την γκλάβα του ότι οι Παρθένοι έχουν μανία με την τάξη, την οργάνωση και την καθαριότητα 100% έχει γνωρίσει τον πατέρα μου.
    Υ.Γ.2 Το λεπτό υπονοούμενο για τον Ζυγό είναι ότι όλοι είναι παιδέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα φτιάξει με εμένα θα φτιάξει άγαλμα με τον αστερισμό του Λέοντα.

      Διαγραφή
    2. Τhomas, χαχα και να φανταστείς ότι προσπάθησα να μη δείξω αυτή την ιδιαίτερη "αδυναμία" που έχω στους λέοντες. Τελικά δε μου βγήκε. Παιδέρες οι ζυγοί? Καλά δεν ντρέπεσαι??

      Perinio, και είμαι και καλή στη γλυπτική, να ξέρεις.

      Διαγραφή
  9. Ατζέντα σαββατοκύριακου: σχολιασμός βλογ: Σάββατο 12-12:15. Σχόλιο:Ωραίο ποστ!
    Πατ πατ (φιλικό χτύπημα στην πλάτη)
    Φεύγω γιατί βιάζομαι! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα το φιλικό χτύπημα στην πλάτη θα το εκλάβω ως ζωηρό συναισθηματισμό!

      Διαγραφή
  10. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εμένα περίπου με έπιασες.
    Αρχικά, σκέφτηκα πως, αν δεν ήξερα τι ζώδιο είμαι και ήθελα να το βρω, θα ήμουν κάπως μπερδεμένος μετά από αυτή την ανάρτηση.
    Έχω όλα τα προτερήματα ενός Λέοντα (http://luben.tv/blogs/6002/) και όλα τα μειονεκτήματα ενός Αιγόκερου. Είμαι περίπου ο μέσος όρος των αντιστροφοαντιθέτων των Ιχθύων- Ζυγών- Παρθένων. Είμαι όλα αυτά και άλλα τόσα, είμαι τίποτα και όλα μαζί (που λέει και ο Πανούσης).
    Σε γενικές γραμμές πάντως, αν το πάω δια της ατόπου, με βρίσκω στην περιγραφή σου και αυτό σημαίνει ότι μάλλον έχεις ταλέντο οπότε, αν δεν σου βγαίνει κάτι άλλο, έχεις και την αστρολογία για εναλλακτική λύση για καμιά κονόμα. Οι κοροϊδάρες αυξάνονται με την κρίση (πιο γρήγορα ακόμα και από τους φασίστες) οπότε πελατεία θα έχεις.

    Προφανώς, σου ζητάω και ένα "γυναίκες και ζώδια" γιατί η (φαντάζομαι υδροχοΐζουσα) προσέγγισή σου στο θέμα έχει ενδιαφέρον και πάνω από όλα χαβαλέ.

    Πάω να μασήσω κανά βότανο στο Μάτσου Πίτσου και τα λέμε όταν προσεδαφιστώ ξανά στην εξωτική γειτονιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την αστρολογία θα ασχολούμουν μόνο αν είχα μια εκπομπή στην τηλεόραση από αυτές που παίρνουν τηλέφωνα και ρωτάνε. Από τα καλύτερα επαγγέλματα.

      Τοξότης λοιπόν ε? Έπρεπε να το καταλάβω από το βροντερό γέλιο στο μαγαζί στην Κολοκοτρώνη.

      Διαγραφή
    2. Αν άκουγες το γέλιο, θα το είχες πιάσει επιτόπου.
      Οι Τοξότες είναι πράγματι οι χαρούμενοι της υπόθεσης, λοιπόν;

      Διαγραφή
    3. Μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να πω.

      Πάντως, όλα όσα διάβασα γκουγκλάροντας πρόχειρα για τους άντρες Τοξότες δεν είναι ακριβώς εκτός πραγματικότητας για την περίπτωσή μου.

      Διαγραφή
  11. Πρώτη πρόταση spot on. Κυρίως πιάτο καμία σχέση. Κατακλείδα spot on. Από τα "γιατί" 1) το ακριβώς αντίθετο, 2 & 3) έπεσες μέσα. Τι ζώδιο είμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι και κατατοπιστικός τον μπελά μου!

      Αιγόκερως?

      Διαγραφή
    2. Αν δεν είσαι, μην το πεις. Έχω τρεις ευκαιρίες (λέει το παιχνίδι).

      Διαγραφή
    3. Τώρα εγώ θα ορκιζόμουν ότι έστειλα απάντηση σε αυτό πριν από καιρό αλλά μάλλον κάποια μαλακία θα έκανα—ως κλασσικός Αιγόκερως—κ δεν εστάλη ποτέ...

      Το πέτυχες πάντως με την πρώτη ;)

      Διαγραφή
  12. Το λεπόν mademoiselle όσο αναφορά γι'αυτό το αλλοπρόσαλλο ζώδιο μου,που κάνει την ζωή κάθε γυναίκα mission impossible και βάλε,θα έπρεπε να μιλάς καλύτερα.. Άσε τις εξυπνάδες γιατί έχω και προβλήματα, που πρέπει ταιριάξω το λάστιχο απο το μποξεράκι μου με τον λαιμό του t-shirt που θα φοράω μέσα από το πουκάμισο μου..

    https://www.youtube.com/watch?v=gPpIEA7B_X4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα έχεις και συ τα προβλήματα σου ρε Monsieur. Όχι και εξυπνάδες, σας αποθέωσα εσάς τους ζυγούς.

      Να σου πω, έχω ένα μίνι ρε συ, σκέφτομαι να το βάλω αν είναι να μου στείλεις καμιά σοκολάτα. Ή μήπως δε μετράει γιατί είμαι πάνω από 22?

      Διαγραφή
  13. Υδροχόος είμαι, τα συμπεράσματα δικά σας (δε θα διαψεύσω όσα γράφονται, φυσικά)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Casino - DrmCD
    The gambling industry 전라남도 출장샵 is getting bigger and bigger 안성 출장마사지 each year. 광주 출장마사지 to play at the casino, 순천 출장마사지 casino games or poker, or for a casino or any other type of gambling. 충주 출장마사지

    ΑπάντησηΔιαγραφή