Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Οι 10 χειρότεροι τύποι ανδρών

Απ' όλα μου τα χαρίσματα, το πιο κουραστικό είναι αυτό της αιώνιας σωστής κρίσης. Πραγματικά, είναι κατάρα να έχεις πάντα δίκιο και να ακούς συνέχεια από τους γύρω σου παπαριές. Παρ' όλα αυτά, η ευθύνη με βαραίνει και με αναγκάζει να μοιράζομαι τους καρπούς αυτού του χαρίσματος κατά καιρούς. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποκαλύψω όλη την αλήθεια σχετικά με τις χειρότερες κατηγορίες ανδρών.

Ξεκινάω αντίστροφα για κλιμακωτή ένταση:

10) Ο φραγκάτος: Τον βάζω τελευταίο γιατί έχει πολλά κωμικά στοιχεία στην προσπάθεια του να επιδείξει τα ακριβά του γούστα. Αν μη τι άλλο, γίνεται διασκεδαστικός. Κι ας πούμε ότι εκτιμώ τους διασκεδαστικούς άνδρες. Με μια πιο διαπεραστική ματιά είναι ένας γιδοβοσκός σε συσκευασία κουστουμιού. Καταβάθος είναι ένας πονεμένος άνθρωπος που σε κάποια φάση της ζωής του έκλαψε πικρά. Όταν έμαθε ότι δεν υπάρχουν πλέον σκλαβοπάζαρα.

9) Ο γιατρός/δικηγόρος/κ.τ.λ.: Είναι ο τύπος που έχει υπερεκτιμήσει τον εαυτό του μόνο και μόνο επειδή, όταν ήταν δεκαοχτώ χρονών, ο κώλος του έβγαλε σπυριά από το διάβασμα. Μπράβο του για τότε δε λέω, μόνο που υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι: σήμερα -μια αιωνιότητα μετά- δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα. Πιστεύει ότι πέρα από ένα χαρτί που πήρε στα 23 του, δεν έχει να αποδείξει τίποτα άλλο. Κι εκεί αρχίζει η κατρακύλα. Στα 30, οι περισσότεροι απ' αυτούς βγάζουν εφηβικά απωθημένα και ασχολούνται με τόσες μαλακίες που καταλήγουν πιο ντουβάρια και απ' τα ντουβάρια. Ερωτικά ψάχνουν το τέλειο, άσχετα αν στο τέλος παντρεύονται με μαθηματική ακρίβεια το μεγαλύτερο τσόλι της γειτονιάς και όλοι εμείς γελάμε με την καρδιά μας.

8) Ο μπέμπης: Ο μπέμπης είναι ανάγωγος. Ο μπέμπης είναι ανώριμος. Ο μπέμπης είναι εξαντλητικός. Ο μπέμπης είναι attention whore. Ο μπέμπης είναι ζηλιάρης, πεισματάρης, κτητικός. Ο μπέμπης είναι ανίκανος, ανεύθυνος, πιεστικός. Ο μπέμπης θέλει άλλαγμα.

7) Ο λέων: Γιατί πολύ απλά ο άνδρας αυτού του ζωδίου συνδυάζει κατά κάποιον τρόπο τα προηγούμενα τρία. Είναι επιδειξίας χωρίς να είναι φραγκάτος, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του χωρίς να είναι γιατρός και είναι πιο μπέμπης κι απ' τον μπέμπη. Αυτά. Και μόλις μου ήρθε μια αναγούλα στο μυαλό.

6) Ο νάρκισσος: Αυτός ο τύπος έχει πολλά προβλήματα και με κάθε ειλικρίνεια δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα. Θα μπορούσε να ήταν έξυπνος, θα μπορούσε να είχε κάτι να μας πει, θα μπορούσε να ήταν καλός στο σεξ, ΑΝ δεν περιστρέφονταν όλα γύρω από την εικόνα του. Καταβάθος υποφέρει γιατί διάλεξε το δρόμο της ματαιοδοξίας, κάτι που τον αναγκάζει να κινείται μεταξύ ανασφάλειας και αυτοεπιβεβαίωσης. Κουραστικό δρομολόγιο. Και θλιβερό για μένα να βλέπω έναν άδειο τενεκέ να πηγαινοέρχεται. 

5) Ο σαλιάρης: Δεν τον αποκαλώ γυναικά γιατί μέσα στο υπέροχα ταξινομημένο μυαλό μου, δεν υπάρχει άνδρας που να μην είναι γυναικάς. Απλά, κάποιους τους παίρνει να το εκδηλώσουν και κάποιους όχι. Ο σαλιάρης, λοιπόν, είναι ιδιαίτερη κατηγορία γιατί διαφέρει ως προς τον γλοιώδη τρόπο προσέγγισης. Πουλάει και την ψυχή του για λίγο σάλιο παραπάνω. Η ύπαρξη του σαλιάρη είναι τραγική γιατί παρ' όλη την κολλώδη ουσία που ρίχνει, στο κρεβάτι τελικά βαράει μύγες. Ο Μr. Bean του ερωτικού παιχνιδιού αποτελεί την πιο σάπια εξέλιξη της ανδρικής λαιμαργίας.

4) Ο διορατικός γαμπρός: Είναι αυτός που έπαθε την κρίση των 30 και είχες την ατυχία να βρεθείς μπροστά του. Ατυχία γιατί όλες οι κινήσεις του είναι προϊόν πανικού και απελπισίας. Κάτι που σίγουρα δεν ονειρευόσουν από μικρή. Λίγα πατήματα να του δώσεις ότι στο παστίτσιο πλησιάζεις τη μαμά του και την έχεις κάτσει. Θα βάλει μπρος το σχέδιο τυλίγματος, το οποίο είναι εξίσου ύπουλο με το γυναικείο. Αλλαγή σώβρακου καθημερινά, ρεψίματα και λοιπά αέρια κομμένα μαχαίρι, ανησυχητική προθυμία να βοηθήσει στις δουλειές, αφύσικη άρνηση ποδοσφαίρου κ.τ.λ. Φυσικά όλα αυτά μετά την κουλούρα τα ξεχνάς. Το χειρότερο όμως είναι ότι αργά ή γρήγορα θα μετανιώσει για τις βιαστικές του κινήσεις και θα σου κάνει τη ζωή κόλαση. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα εσύ να τρέχεις για διαζύγια, μόνο και μόνο επειδή ένα αναίσθητο σκατορομπότ σε κάποια φάση γύρω στα 30 πανικοβλήθηκε.

3) Ο ξερόλας: Ο γνωστός φιλοσοφημένος παπατζής. Ο τύπος που γκρινιάζει ότι δε βρίσκει μια γυναίκα αντάξια του, ικανή να απαντήσει στις μπαρούφες που λέει. Στην πραγματικότητα όμως, κάθε φορά που συναντάει μια τέτοια γυναίκα, την αντιπαθεί γιατί του αποδεικνύει πόσο βλάκας είναι. Καταλήγει με καθυστέρημένες για να ξαναγκρινιάξει ότι δε βρίσκει έξυπνες γυναίκες και πάει λέγοντας. Ο ξερόλας αρέσκεται να τη βγάζει δίπλα στα σκατά γιατί μπροστά τους νιώθει καθαρός. Το να σχηματίσεις μία οποιαδήποτε ιδέα για τον εαυτό σου, ονομάζεται αυτογνωσία. Αν όμως σχηματίσεις την ιδέα ότι είσαι έξυπνος και ψαγμένος, ξεφεύγεις από τα όρια της αυτογνωσίας και πας -ναι καλά το κατάλαβες- στα όρια της μαλακίας. Αντιαισθητικός, αντιερωτικός και αντισεξουαλικός από κάθε άποψη. Όλα τα αντί- για την πάρτη σου ξερόλα, μιας και σε γουστάρω όπως η μύγα το σκατό.

2) Ο Mr. Perfect: Αισθάνεσαι ότι βρήκες τον ιδανικό άνδρα που είναι άψογος σε όλα του, συμπεριφέρεται υπέροχα, σου κάνει όλα τα χατήρια, σε λατρεύει σαν θεά, σε χαζεύει όλο το βράδυ που κοιμάσαι, σου φέρνει πρωινό στο κρεβάτι, σου κάνει ταϊλανδέζικο μασάζ στα πόδια και γενικότερα δεν έχεις να του καταλογίσεις κανένα ψεγάδι? ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. Μάζεψ'τα και φύγε όσο είναι καιρός γιατί αυτός ο ανώμαλος ψυχάκιας με την πρώτη ευκαιρία θα σου -κατάλαβες- ό,τι έχεις και δεν έχεις.

1) Αυτός που σκέφτεται σαν γυναίκα: Μετά από επισταμένη έρευνα και προσωπική εμπλοκή στο ζήτημα, είμαι πρόθυμη να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά ότι αυτό το είδος είναι το χειρότερο που κυκλοφορεί. Πάρε γυναικεία πονηριά, μαλαγανιά, πανουργία, καπατσοσύνη, κατεργαριά, πουτανιά και δωσ' την σε έναν τύπο με τσουτσούνι. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

56 σχόλια:

  1. Πάλι καλά δηλαδή που ο γεννηθείς στις 8 Αυγούστου υποφαινόμενος δεν δίνει την παραμικρή σημασία στα ζώδια. Υπάρχουν άντρες που δεν είναι γυναικάδες, πούστηδες τους λένε στο χωριό μου. Και όσο για αυτά που περιγράφεις στο νούμερο 1, όταν τα κάνουν οι γυναίκες είναι καλύτερα; Νοτ ιγκζάκτλιυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε άσε τις γυναίκες ήσυχες! Τη μία τις κράζετε για τη φύση τους, την άλλη πάτε και τις αντιγράφετε.

      Το βασικό πάντως είναι ότι μόλις μας αποκάλυψες το ζώδιο σου.
      Ε ρε τι έχει να τραβήξει η κοπελιά!

      Διαγραφή
    2. Χμναιχμ...αν η εν λόγω κοπελιά πιστεύει στα ζώδια, μπορεί να πάει στη μανούλα της όπως ήρθε, και τα παράπονα στην Άση Μπήλιου. Άσε μας μωρέ τώρα που όποιος γεννήθηκε από τις τόσο Ιουλίου μέχρι τις τόσο Αυγούστου είναι μπούλης, επιδειξίας και δε θυμάμαι τι άλλο. Εκτός βέβαια κι αν είναι αρκετά μαλάκας για να πιστεύει τα παραμύθια που λέγονται ζώδια, που εγώ δεν είμαι. Και σε παρακαλώ, εγώ δεν αντέγραψα ποτέ καμία γυναίκα. Ούτε καν καμιά μπροστινή σε διαγώνισμα, κάτι που δε χρειάστηκε γιατί πάντα είκοσι έγραφα.

      Διαγραφή
    3. Καλά, αν θες να επιμείνεις στη μαλακία σου, εγώ πάσο. Δε θα κλάψω κιόλας επειδή μία που δε με ξέρει βγάζει συμπεράσματα για εμένα από την ημερομηνία που γεννήθηκα.

      Διαγραφή
    4. Thomas, πίστεψε με ακόμη κι αν σε γνώριζα, δε θα έβγαζα συμπεράσματα για σένα, όπως και για κανέναν. Κάποια πράγματα δε γίνονται έτσι βιαστικά.

      Χαλάρωσε, πείραγμα σου κάνω, όπως κάνω σε όλους. Δηλαδή, ο Χωστήρας τι να πει?

      Διαγραφή
    5. ΟΚ, χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε.

      Διαγραφή
    6. Δε χρειαζόταν καν να το ξεκαθαρίσουμε, η ζωή είναι πολύ πιο πολύπλοκη από τις πέντε μαλακίες που γράφω εγώ εδώ.

      Εδώ τα συμπεράσματα που γράφω είναι γενικά και βιαστικά. Στην πραγματική ζωή γίνονται ειδικά και για να είναι σωστά πρέπει να ωριμάσουν, όπως το καλό κρασί.

      Διαγραφή
  2. Εμπεριστατωμένον τολμώ να πω, εξαιρετική ανάλυση του μαλάκα. Αλλά ας αναρωτηθούμε, υπάρχει μόνον ο μαλάκας; Μήπως πρέπει να ακολουθήσει λίστα με το Top 10 των ανδρών που θα θέλαμε να έχουμε;

    Τροφή για σκέψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνδρες που θα θέλαμε να έχουμε ε?

      Χμμ, με βάζεις να γράψω πολλά καλά μαζεμένα και δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω! Μια μέρα που θα πάσχω από πολλά κέφια, θα το δοκιμάσω.

      Διαγραφή
  3. συμφωνω με ολες τις κατηγοριες,ολοι ανηκουν δικαιωματικα στο τοπ τεν μονο που θα αλλαζα τη σειρα,μετα απο εμπεριστατωμενη αποψη και προσωπικη εμπλοκη θα εβαζα στο νουμερο 2 το γιατρο για τους λογους ακριβως που προαναφερες και στο νουμερο ενα το μεγαλυτερο νουεμρο ολων των εποχων το λεοντα!η χειροτερη μακραν κατηγορια ανδρων (και δεν πιστευω και στα ζωδια καθολου αν με ρωτας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! (κι εγώ πιστεύω μόνο σε ένα ζώδιο, το λέοντα. Κανένα άλλο)

      Λοιπόν όταν έγραφα για το 7, σκέφτηκα πως μόνο οι γυναίκες που έχουν μπλέξει με λιοντάρι, θα μπορέσουν να το καταλάβουν.

      Για τη σειρά τους έβαλα χαμηλά γιατί υπάρχει μηδέν επικινδυνότητα. Ακούς γιατρός ή λέων και εξαφανίζεσαι.

      Διαγραφή
  4. 1+8=Monsieur tres banal.Αν έχεις αντίθετη άποψη παρακαλώ να την καταθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι όταν έγραφα το 5, σκέφτηκα και σένα. Χαχαχα!

      Λοιπόν πέρα από την πλάκα, ρε Monsieur δεν μπορεί να δηλώνεις ότι είσαι το 1. Δεν μπορεί να είσαι τόσο μάπα!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή αν ο μάπας είναι το Νο1, το 5 που είναι ο Mr bean(!!!) του κάμα χούφτα τι είναι;

      Σαλιάρης και γλοιώδεις δεν είμαι, τώρα στο σεχ δεν ξέρω μπορεί καραφωτιάς μπορεί το μετέωρο βήμα του πελαργού.. Μέση ανατολύση στον πόλεμο του "κόλπου" για μένα δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
    3. Φτου ρε γαμώτο. Ξέχασα να βάλω στη λίστα τον ποζερά!

      Διαγραφή
  5. Ο Tremens με κάλυψε. Τους καλούς δείξε μας. Τους απεχθείς τύπους τους έχουμε σπουδάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι που τους απεχθείς τους έχω πιο πρόχειρους γι' αυτό. Θα το κάνω, με φάγατε. Ντε και καλά να πω καλά λόγια!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ γι'αυτό σε πάω τσόγλανε!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχα! Γεια σου ρε Snake! Ναι και κάνει τα τέλεια εγκλήματα!

      Διαγραφή
  7. Ο πιο επικίνδυνος είναι ο Γαμπρός. Γιατί πιθανόν να αφήσει και μερικά κουτσούβελα πίσω του τα οποία θα μάς κρατήσουν σε μόνιμη σχέση μ' αυτόν & όλο του το σόι.
    Οι άλλοι ξεπερνιόνται ή ψευτοσυνηθίζονται (κι αρχίζουμε το έξω για να βρούμε νέους ίδιους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα με το γαμπρό είναι ότι γίνεται δύσκολα αντιληπτός γιατί οι περισσότερες γυναίκες εκλαμβάνουν την αφύσικη συμπεριφορά του ως "ξαφνική αλλαγή για χάρη τους". Ω γυναίκες θεές, ποτέ δε θα πάψουμε να ελπίζουμε!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με τη Δάφνη απόλυτα. Για το κατα πόσο αντιληπτός γίνετα τώρα ο "γαμπρός", χρειάζεται και λίγο νιονιό από μέρους μας δε νομίζεις; Π.χ. (προσωπική εμπειρία) το να σου μοστράρει μονόπετρο μετά από κάτι μηνάκια σχέσης, δεν το λες και νορμάλ, το λες;
      Κι αφού καταπιάστηκες με ζώδια, μη μου αφήνεις έξω τους σκορπιούς! Όχι δεν πιστεύω στα ζώδια, αλλά όποιος είναι είτε λέων είτε σκορπιός, έχει την εντύπωση πως η ημερομηνία γέννησης του προσδίδει ένα άλλο -ΠΡΟΣΘΕΤΟ- είδος άγριας γοητείας, γιατί χάψανε πως τα ζώδια παίρνουν χαρακτηριστικά από τα ΖΩΑ...
      Άμα είναι έτσι δηλαδή, όταν σε ρωτάνε τι ζώδιο είσαι, να λες AQUA VELVA να τελειώνει η υπόθεση, να ξέρουμε και με τι ΖΩΟ έχουμε να κάνουμε. Ε;

      Διαγραφή
    3. χαχα! Όχι ρε φιλενάδα, νορμάλ δε το λες. Εκτός αν κάποια πιστεύει ότι είναι η ειδική ιδανική περίπτωση (κάτι αρκετά ηλίθιο εκ μέρους της).

      Άγρια γοητεία λόγω ενός σιχαμένου αραχνοειδούς που έχει το κεντρί στο πιο άκυρο σημείο? Μερικές εντυπώσεις είναι τόσο λανθασμένες!

      Διαγραφή
  8. Εγώ που είμαι Λέων με ωροσκόπο Παρθένο σώζομαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το ήξερα Perinio ότι κάτι με σένα δεν πάει καλά!

      Διαγραφή
    2. Πολλά δεν πάνε καλά με εμένα αυτό είναι γεγονός. Αλλά παρόλα αυτά πιστεύω πως είμαι μια προσωπικότητα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να βάλει στην ζωή της. Είσαι έτοιμη ;

      Διαγραφή
    3. Με απειλείς?

      Εγώ δεν είμαι η κάθε γυναίκα...

      τσσσσσσσ!

      Διαγραφή
    4. Ξέρω, είσαι Η ΓΥΝΑΙΚΑ και γιαυτό και η απειλή !

      Διαγραφή
  9. νομίζω ευχαριστώ που δεν έγινε καμιά αναφορά στον δικό μου τύπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Για κοίτα λίγο καλύτερα τα 8,6,5,1.

      Διαγραφή
    2. θα είχες ΙΣΩΣ δικιο εναν δεν συνέβαινε το παρακάτω:


      http://ocelebritis.blogspot.gr/2012/05/stop-da-hatin.html

      (κοίτα πρότελευταία παράγραφο)!!!

      καμιά φορά υπάρχουν και άντρες που ΔΕΝ ψάχνουν, ούτε ψάχνονται!

      Διαγραφή
    3. Δε θα σου πάω κόντρα σήμερα ομορφόπαιδο!

      Διαγραφή
  10. Συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αφήσει κανέναν εκτός; Ακόμα και Ο ΒΑΤΜΑΝ απαντάει σε 10,7,3 και 2. Μόνο ο Τσαλίκης σε καλύπτει και πρόστυχος και έξυπνος και γοητευτικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία εμπίπτει αυτός ο πολύ συνηθισμένος τύπος που τα έχει όλα χεσμένα και που όλη μέρα πίνει μπάφο και κάπου κάπου θυμάται ότι ίσως έχει και ένα χαϊβάνι γκόμενα χρήσιμη για να του κουβαλάει σουβλάκια και πάστες

    ρε Ναμ Ναμ κάνε και ένα αφιέρωμα στις 10 πιο μαλακισμένες γυναίκες να 'ρθω να σου κεντήσω με την πλούσια πείρα μου (στους άντρες έχω τύχη, όλο καλούς γνωρίζω, στις γυναίκες άτυχη, όλο σε καρούμπαλα πέφτω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα αυτό το αλάνι συμπίπτει καμιά φορά με τον ξερόλα.

      Νομίζεις είναι τυχαίο που ο χειρότερος άνδρας στη λίστα μου έχει γυναικεία χαρακτηριστικά? Ωρέ θα το κάνω και σε θέλω πολύ μερακλού στο σχολιασμό!

      Διαγραφή
    2. Να ξέρεις οτι το ποθώ αυτο το αφιέρωμα για τις γυναικες,που φυσικά και έχει εμπνευστή τη sewsome!sew οι ιδέες σου με τρελλλλλλαίνουν μερικές φορες και το ξέρεις!

      Και κάτι τελευταίο που το λέω με κίνδυνο να φάω ξύλο μάλλον:
      Το ξέρεις Ναμναιρα οτι απο χθες -αναθεμα την ώρα και τη στιγμή που έπεσε μπροστά στο κέρσορα του ποντικιου μου αρθρο για ζωδια- έχω κολλησει και λέω στο πλυντήριο οτι πρέπει να βρω εναν λέοντα!Τελειωσε λέμε είναι το άλλο μου μισό ο Λέων!!Το είπε ο Λεφάκης!
      Λες να εννοουσε οτι πρεπει να βρω ολυμπιακό τελικά ο Λεφάκης? Θρυ-λέων?(Νομίζω οτι μια φλέβα στο κούτελο του Μάρκου Σεφερλή μόλις έσκασε απο τη ζήλια που σκέφτηκα εγώ πρώτη τη βλακεία με τον θρυλέων και όχι αυτος! Η βαρετίλα της γενετειράς μου έχει καταστρεπτικες συνέπειες πάνω στο χιουμορ μου αλλα δε το παίρνω πίσω γιατι ήταν αυθόρμητο!)
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    3. Εγώ λέω να βρεις έναν λέοντα που είναι και φανατικός ολυμπιακός ταυτόχρονα. Μετά όμως μην έρθεις να κλάψεις στον ώμο μου!

      Πού πας ωρέ ΚΑΒΟΥΡΙ!?!?

      Διαγραφή
  12. 1+5+8 και με υπερκάλυψες νομίζω.
    Καλή φάση θα έλεγα!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε είσαι τόσο καλός στο 1, που ακόμα και τώρα προσπαθείς να μας μπερδέψεις.

      Άκου εκεί σαλιάρης! (αν είσαι πάντως, θέλεις εξάσκηση)

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι μόλις με κομπλιμένταρες, αλλά δεν είμαι και σίγουρος! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
  13. Θα έλεγα με σιγουριά ότι είμαι το νούμερο 2. Αχ, τι να πεις... αρρωστημέεεεεενες καταστάαααασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξερα. ΤΟ ΞΕΡΑ!!

      Βρε άτιμε, πού έμαθες τόσο καλό ταϊλανδέζικο μασάζ?

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω τι λες (δικηγορική απαντηση), ξέρω μόνο ότι για κάποιο λόγο με φτιάχνει να βλέπω σε γυναίκα εκτεθειμένες γάμπες κλπ (άσχετο). Επίσης, ναι, αν πρόκειται για έργο τέχνης και όχι απλά θηλυκό, τότε παίζει να μένω ξύπνιος για να τη βλέπω και να χαραχτεί στη μνήμη μου... αχ, το ρομάντζο, ο νταλκάς...
      Πάω να ψηφίσω, ή να ψοφήσω... συνέχεια τα μπερδεύω αυτά τα δύο (και μάλλον όχι άδικα)...

      Διαγραφή
  14. Συγνώμη, αλλά τελικά με ποιον καταλήγεις, τώρα που έχει αποκλείσει το 90% του ανδρικού φύλου λίγο πολύ;

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύκολη ερώτηση. Με έναν από το 10%!

      Διαγραφή
    2. Πολύ δεν στενεύεις το pool όμως; Άσε που υποψιάζομαι ότι και αυτό το έρμο το 10%, όλο και σε κάποια άλλη νοσηρή κατηγορία θα ανήκει... ;-)

      Διαγραφή
  15. Παντως οι λεοντες θελουν να κυριαρχουν και ζηλευουν αρκετα.Ειναι αστοιχειωτοι και κανουν τσαμπουκαδες μεχρι να φανε μια σφαλιαρα.Ποιο καθικια δεν υπαρχουν.Ασε που βλεπουν ολο πρωινες εκπομπες.Εναν καλο δεν γνωρισα,απαισιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή