Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Θεωρίες της NamNairas

  1. Κάθε άνθρωπος έχει πολλά ταλέντα. Υπάρχει όμως έμφυτα μέσα του ένα συγκεκριμένο που είναι το μεγαλύτερό του. Αν το ανακαλύψεις θα είσαι τρομερά επιτυχημένος. Οι περισσότεροι δεν το ανακαλύπτουν ποτέ και δεν έχουν καμία επαφή μαζί του, γι' αυτό είναι είτε αποτυχημένοι είτε λίγο-μέτρια-πολύ επιτυχημένοι. Κανένας τους όμως δεν φτάνει στην απόλυτη επιτυχία. Εγώ για παράδειγμα, θα μπορούσα να ήμουν τρελή ταλεντάρα στο γκολφ, με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Αν όμως το ανακάλυπτα και το εξασκούσα, θα με έγραφαν κάθε μέρα οι εφημερίδες. Ο μανάβης από απέναντι θα μπορούσε να ήταν ο καλύτερος βιολιτζής στον κόσμο αλλά δεν έπιασε ποτέ του βιολί και πήρε το λάθος δρόμο να πουλάει ζαρζαβατικά. Εσύ, αναγνώστη μου, μπορεί να ήσουν άσος στο μπαλέτο και να σε παρακαλούσαν απ το Broadway αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ, γιατί από μικρός έτρεχες στα ποδόσφαιρα και τώρα είσαι απλά μέτριος. Λυπάμαι!
  2. Αν θέλεις να βγάλεις λεφτά, δεν χρειάζεται να σκεφτείς κάτι ιδιαίτερα έξυπνο αλλά κάτι εντελώς χαζό. Ρίξε μια ματιά γύρω σου όταν πας στο σούπερ μάρκετ. Είναι φουλ στη χαζή ιδέα. Προχώρα ακόμα παραπέρα και παρατήρησε τι κυκλοφορεί γενικότερα στην αγορά. Υπάρχει, φίλε μου, πιο χαζή ιδέα από το ηλεκτρονικό τσιγάρο? Μια μέρα ένας σκέφτηκε να φτιάξει ένα ματζαφλάρι με λαμπάκι που θα βγάζει ατμό και ξεκίνησε να το πουλάει. Ο άλλος σκέφτηκε να βάλει από ένα ροδάκι στα σπορτέξ των παιδιών. Μη μιλήσω για τον άνθρωπο που συνέλαβε την απόλυτα χαζή ίδεα του φέισμπουκ και τώρα του τρέχουν απ τα μπατζάκια. 
  3. Τα καλά νέα είναι ότι στον κόσμο δεν υπάρχει μόνο ένας και μοναδικός σύντροφος που σου ταιριάζει απόλυτα αλλά χιλιάδες. Τα κακά νέα είναι ότι βρίσκονται διασκορπισμένοι σε όλη την έκταση της γης και  μπερδεμένοι με τους υπόλοιπους 6,4 δις που δεν σου ταιριάζουν απόλυτα. Επίσης αν υπολογίσουμε ότι κάποιοι από αυτούς τους χιλιάδες μπορεί να είναι ζουλού, μοναχοί, παντρεμένοι, να μιλούν κάποια εξωπραγματική γλώσσα ή να ζουν σε  μέρη όπως το Nauru και το Tuvalu, το target group μειώνεται αυτομάτως. Όλα δείχνουν πως δεν θα συναντήσεις ποτέ κάποιον από αυτούς αλλά αν είσαι απίστευτα τυχερός μπορεί να υπάρχει ένας στην χώρα σου και να τον προσπέρασες πρόπερσι με το αμάξι. Αν είσαι απίστευτα άτυχος μπορεί να μένετε στην ίδια γειτονιά αλλά να μη του έδωσες ποτέ σημασία γιατί δεν σου άρεσε εμφανισιακά. Again, λυπάμαι!
  4. Δυο είναι οι πιο καλοστημένες παγίδες για τον άνθρωπο: η ομορφιά και το χρήμα. Είναι οι μόνες στις οποίες ο ίδιος πέφτει εν γνώσει του. Τυχερός είναι ο άσχημος γιατί αν αγαπηθεί, αυτό θα γίνει για κάποιο λόγο άφθαρτο που δεν θα σβήσει με τα χρόνια.Τυχεροί είναι, επίσης, οι άνθρωποι που δεν έχουν πολλά λεφτά γιατί τείνουν να είναι πιο αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Πάρε για παράδειγμα τους Κουβανούς. Ζουν μέσα στη φτώχεια αλλά είναι όλη μέρα στους δρόμους, πίνουν ρούμι και χορεύουν. Κάποιο από τα πράγματα που θα άλλαζα, αν μπορούσα, θα ήταν να επαναφέρω το πρωτόγονο σύστημα της ανταλλαγής αγαθών. Θα ήθελα πολύ να δω τους πολιτικούς να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και να το ανταλλάσσουν.   

4 σχόλια:

  1. βάλσαμο τα λόγια σου Ναμνάιρα...

    τόξερα πως έχω ταλέντο. απλά δεν το ανάκαλυψα ακόμα. τόξερα πως είμαι αξιέραστος. απλά δεν βρήκα μία απ΄ τις χιλιάδες θαυμάστριές μου ακόμα....

    μήπως να ανακαλύψω το efeeling generator, το οποίο θα είναι ένα μηχανηματάκι που θα το συνδέεις με του λοβούς των αυτιών σου και θα νιώθεις - ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις - χαρά, λύπη, έρωτα (εγώ για σένα θα πάθω έρωτα που λέει το τραγούδι) πείνα, κορεσμό, ανία, ευτυχία, συμπόνια, σταρχιδισμό ... κλπ κλπ.
    μμμμμ μου άρεσε η ιδέα μου. μη την ανακοινώσεις και μας την κλέψουν οι γκινέζοι, ... πάω στο εργαστήριό μου και αρχίζω πειράματα....

    μπαϊ μπάϊ φορ νάου
    στέι ντράι (ηλίθια ευχή του νότου των ΗΠΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστεύω στον νέο έρωτα δυστυχώς όμως δεν άφησε την καινούργια του διεύθυνση
    http://www.youtube.com/watch?v=RScY_inv0SI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γαμάτο ποστ. Συμφωνώ με όλα τα namnairas facts, δεν έχω να προσθέσω τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @δόΧτωρ απαράδεΧτος
    Ένα θα σου πω: Χαραμίζεσαι στα blog!
    Αν βγεις στην αγορά, είναι θέμα χρόνου ο Κάρλος Σλιμ να αρχίσει τα κλάματα.

    @Περσέας
    Αυτά είναι προιόντα! χαχαχαχα
    Ξεχασιάρης ο νέος έρωτας!

    @sewsome
    Φιλί ΜΕΓΑΛΟ για σένα και μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή