Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Απομυθοποίηση

Το σύμπαν συνωμοτεί 

Το σύμπαν δε συνωμοτεί. Δεν μπορεί. Δεν προλαβαίνει. Αν εμείς θέλουμε κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτο. Θα έμενε πολύ πίσω στις άλλες δουλειές του.  Ο Κοέλο έκανε απλώς πολύ καλά τη δουλειά του και έγραψε μια πρόταση που μας συμφέρει όλους. Αν δε σηκωθούμε από τον καναπέ και επαναπαυτούμε μοιρολατρικά στο συγγραφικό του ταλέντο, μη σας πω τι θα κάνει το σύμπαν για μας. Μόνο ο άνθρωπος συνωμοτεί. Και καμιά φορά με μεγάλη επιτυχία.

Angelina Jolie

Από όλες τις γυναίκες που το ανδρικό μυαλό μυθοποίησε, η μοναδική περίπτωση που δεν καταλαβαίνω είναι αυτή. Προσωπικά, αν ήμουν άνδρας δε θα ήθελα καν να βγω ραντεβού με κάποια γυναίκα που έχει μεγαλύτερο κεφάλι ΚΑΙ μεγαλύτερο μέτωπο από μένα, πόσο μάλλον να κάνω την Jolie σεξι σύμβολο. Και, τελοσπάντων, αυτή η σύγκριση με την Bellucci είναι τρομερά ατυχής.  Χίλιες φορές να συγκρίνετε εμάς ξανά και ξανά και ξανά με τις πρώην σας.

Νέα Υόρκη

Απόλυτο όνειρο, Μανχάταν, ουρανοξύστες, φώτα, κοκτέιλ, μόδα. Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Και μαζί της δεν κοιμούνται και οι αρουραίοι, που είδα πρόσφατα σε κάτι βιντεάκια. Και μαζί τους δεν κοιμήθηκα και γω για δυο νύχτες. Μπορεί να λάτρεψα τον ρατατούη, αλλά δεν γίνεται να μη χάσω ένα μέρος της εκτίμησής μου για μια πόλη που είναι  τίγκα στους αρουραίους. Τρωκτικά συμβαίνουν, τόνοι με σκουπίδια συμβαίνουν, κλέφτες συμβαίνουν, τσιγάρα με 11$ συμβαίνουν. Πόσο να αντέξει πια ο στρασάτος μύθος στο μυαλό μου?

Ζώδια

Όσο κι αν θέλω να μάθω πώς συμπεριφέρεται, πώς να τον σαγηνεύσω, πώς του αρέσει να κάνει σεξ, πώς κοιμάται, πώς ξυπνάει, πώς ξενερώνει, πώς χωρίζει, ακούγοντας ΜΙΑ και ΜΟΝΟ λέξη, αυτό δυστυχώς δε γίνεται. Γιατί τα ζώδια είναι ένας ακόμη μύθος. Έχω γνωρίσει και παρθένο βρωμιάρη, και δίδυμο κλαψιάρη, και λέοντα ταπεινό. Και όχι, δεν ευθυνόταν ο ωροσκόπος.

Βράδυ Σαββάτου 

Και συ είσαι κάπου. Άραγε πού να βρίσκεσαι? Σίγουρα στριμωγμένος σε ένα μπαρ, όρθιος με το ποτό στο χέρι. Ή καλύτερα στο δρόμο με το αυτοκίνητο ψάχνεις για πάρκινγκ. Και τι να λες? Ότι δεν ξαναβγαίνεις Σάββατο.

4 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα. Το σύμπαν δεν συνομωτεί.Απλά ενδόμυχα γνωρίζει, θυμάται, ενεργοποιεί ευχές και τις κάνει πράξεις.
    Ας μάθουμε τα μυστικά του. Τους νόμους και τις ανταμοιβές που πότε έλκουμε και πότε απομακρύνουμε από εμάς. Ας βλέπουμε τον εαυτό μας στο μέλλον να θριαμβεύει και ας το υλοποιήσουμε.Δεν θέλει κόπο.Θέλει τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς την!

    Μου αρέσουν οι ενδιαφέρουσες απόψεις καθώς και οι άνθρωποι που τις έχουν, ακόμα κι αν διαφωνώ μ' αυτές.

    Γιατί η φιλοσοφία μου αποδίδει όσα ανέφερες μόνο στον άνθρωπο, τη θέληση και τη σκέψη του.

    Καλώς σε βρήκα, να μου ξανάρθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχουν και τα boys next door!!
    και που ξέρεις; μπορεί και να κάνουν την έκπληξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα βρε λες??

    Κοίτα να δεις... και ξέμεινα από ζάχαρη! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή