Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πέντε τρόποι για να δεις το Γιωργάκη με ευνοϊκό μάτι

  1. Σκέψου τον γυμνό. Δεν κάνω πλάκα. Βγάλε από πάνω του τον τίτλο του prime minister. Τι είναι μωρέ κι αυτός? Ένας ανθρωπάκος σαν όλους τους άλλους. Δε σε βοηθάει η γύμνια? Οκ, με αναγκάζεις να το προχωρήσω. Σκέψου τον γυμνό και αναρωτήσου: θα πήγαινες ποτέ μαζί του? Όχι (εσύ που απάντησες ναι, να το κοιτάξεις). Τι είναι μωρέ κι αυτός? Ένας ανθρωπάκος στο σεξουαλικό περιθώριο!
  2. Λυπήσου τους ψυχολόγους του (ρε παιδιά μην τον βαράτε άλλο! Τον έχετε φουλάρει στα ψυχολογικά). Πόσα να αντέξουν κι αυτά τα αυτιά τους. Και βρίσκονται σε δύσκολη θέση γιατί δεν μπορούν να τον παραπέμψουν αλλού. Άλλο είναι να ακούς τον ασθενή να παραπονιέται επειδή τον κοροιδεύουν δυο τρεις, κι άλλο επειδή τον κοροιδεύουν 10.000.000 άνθρωποι.
  3. Σκέψου ότι καταβάθος είναι άτυχος. Ηγείται ενός έθνους με γλώσσα πλούσια σε υποκοριστικά. Από Γιώργος έγινε Γιωργ-άκης και σίγουρα θα παραπονιέται στους ψυχολόγους ότι οι αντίστοιχοι στις άλλες χώρες δεν θα ακούσουν ποτέ το όνομά τους να προφέρεται ως Ομπαμ-άκης ή Σαρκοζ-άκης. Αλλά το πολύ ως little Obama ή petit Sarkozi. Αδικία!
  4. Φέρε στο μυαλό σου το Σημίτη. Κράτα την εικόνα του και τώρα θυμίσου και τη χροιά της φωνής του. Ωραία. Τώρα φαντάσου τον να μιλάει. Δε βοηθάω? Οκ, τότε κράτα την εικόνα του, τη χροιά της φωνής του και φαντάσου τον να μιλάει αγγλικά. Βοήθησα?
  5. Μπες λίγο στη θέση του. Θα τα παρατούσες όλα για να γίνεις ψαράς στη Ζιμπάμπουε? Ναι (εσύ που απάντησες όχι, να το κοιτάξεις). Ε λοιπόν κι αυτός το ίδιο θα έκανε αλλά δεν το κάνει  -κι εκεί ακριβώς διαφέρει από σένα και αξίζει τη συμπάθειά σου- γιατί φοβάται ότι δε θα τα καταφέρει ούτε στην αλιεία. Ε μη μου πεις ότι τον αντιπαθείς ακόμα τόσο πολύ?

16 σχόλια:

  1. Γράψε και άλλους 1.205, Δεν μπορείς να τον δεις με ευνοικό μάτι. ειναι για φτύσιμο. κι εμείς είμαστε. αλλά 300 ροχάλες για αρχή είναι ότι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωω τώρα τον σιχαίνομαι ακόμα πιο πολύ, δεν φταις εσύ, δεν γίνεται τίποτα και να τον πατούσε νταλίκα πάλι δεν θα τον λυπόμουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μόνο που τον λένε Γιώργο είναι για λύπηση, έπρεπε να κάνει κάτι ο άνθρωπος για να ξεχωρίσει από το πλήθος, τι να έκανε; σαν γόης ηθοποιός δεν θα είχε με τίποτα καριέρα, σαν τραγουδιστής δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη, προσπάθησε με τον αθλητισμό αλλά πήγε να φτιάξει την αλυσίδα του ποδήλατου εν κινήσει και έφαγε τα μούτρα του. Έπρεπε να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει, τι να έκανε με το όνομα που του έτυχε; Έτσι αποφάσισε να γίνει πρωθυπουργός. Ποιος θα φοβόταν να ψηφίσει κάποιον που λέγεται Γιωργάκης; κανείς. Και έτσι από τον Κωστάκη πήγαμε στο Γιωργάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. http://www.youtube.com/watch?v=U-I_ZHPzoPk

    5. http://www.youtube.com/watch?v=CTbj8IhpX3g

    (Αφιερωμένα στις παρενθέσεις που λέγανε ότι αν απάντησες οχι-ναι να το κοιτάξεις!)

    Και όχι! Δεν τον λυπάμαι!
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε μα δεν εχεις τον Βουδα σου namnaira!Μα γυμνο το Γιωργακη?Γιατι τι σου φταιξαμε και μας βαζεις να φανταστουμε κατι τετοιο?Φτανει στα ορια της ανωμαλιας!Προσωπικα δεν τον λυπαμαι γιατι εχω παντα στο μυαλο μου το ''ποτε δεν θα πειραξω τα ζωα τα καημενα΄΄ που μου ελεγε η γιαγια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε πρώτη φάση συνειδητοποιώ ότι δε θέλω κοίταγμα -καλό αυτό.
    τα τραγουδάκια του πλυντηρίου, διάνα!!
    τώρα γιατί θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία ν' αναλογιζόμαστε τέτοια πράματα;
    όπως λέει κι ένας φίλος μου, όλοι καλοί είναι, οι κακοί είναι στη φυλακή.
    αυτό είναι σχετικό.
    όπως και το όλα εδώ πληρώνονται.
    αν όμως, αν;;;
    δε μ' αρέσει να λανσάρονται κάποιοι άνθρωποι σαν καημενούληδες ή σαν υποχείρια μόνο και μόνο για να τρέφεται μια κοινή γνώμη με την άποψη πως στην τελική είναι αθώοι. αθώα είναι τα μωρά κι αυτά για λίγο!
    τώρα κάνει κρύο, στο βουνό χιόνισε κι ετοιμάζομαι για περίπατο.
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χεχεχ :) που να πάει στη Ζιμπάμπουε μωρό μου, όπου και να πάει τώρα, θα τον βρούν και θα τον γδάρουν ζωντανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί με το γυμνός με αποτελείωσες την γυναίκα!!Μπα παναθεμά τονε,που κακό χρόνο να χει!Να μη σώσει να πάει ποτέ του στη ζιμπάμπουε!!! Αι στα διάλα,σιχάθηκα βραδιάτικο!

    Πλυντήριο: Γιαυτό σαγαπώ ρε αγάπη!!!Για κάτι τέτοια σχολιά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέντε τρόποι για να τονε δω με ευνοϊκό μάτι, αλλά ένας λόγος για να τον αντιπαθώ! Τότε που ήταν αντιπολίτευση και πήγε σε εργοστάσιο με γάλατα και έκανε πως δουλεύει στη συσκευασία! Μου ήρθε να ξεράσω, σιχαίνομαι και το γάλα, σιχαίνομαι και τους γελοίους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ!"

    Φυσικά συμφωνώ με όλους σας, καθώς είναι αντιληπτό ότι και ο τίτλος αλλά και όλο το κείμενο σιγοβράζουν στην ειρωνία.
    Απλά λυπάμαι που μετά από χρόνια θα γραφτούν στην ιστορία ονόματα άχρηστων, ανίκανων και χαραμοφάηδων.

    Μούτρο, έτσι όπως τα λες. Και μεις φταίμε. Σαν λαός γινόμαστε πιο ανόητοι απ' όσο μας αξίζει.

    Sewsome, γιατί χρησιμοποίησες το ρήμα σιχαίνομαι? Δε μου λες, τον σκέφτηκες γυμνό? Έλα πες την αλήθεια!

    Nicotine, ε ναι κάτι έπρεπε να κάνει και αυτός, μια δουλίτσα κάτι βρε αδερφέ και τον έφαγε τελικά ένας λαός στη μάπα. Αχ μη μου λες περί αθλητισμού. Τον σκέφτομαι να κάνει τζόγκινγκ ΓΥΜΝΟΣ.

    Πλυντήριο, υποκλίνομαι (ειδικά στο 1!) Που τα σκέφτεσαι!

    Vicky, το ξέρω, ξεπέρασα κάθε όριο αλλά τι να κάνω αναγκάζομαι καμιά φορά και ρίχνω το επίπεδο!

    Summertime Blues, όλοι καλοί είναι σαν άνθρωποι συμφωνώ. Ο Γιωργάκης με απασχολεί για το πόσο κακός είναι στην δουλειά του, η οποία δουλειά του τυχαίνει να επηρεάζει μια ολόκληρη χώρα. Για μένα είναι μια τροφή για σάτιρα.

    Lyriel, βρε μην τον αρχίσουν στις καρπαζές και οι ίδιοι οι Ζιμπαμπουανοί!

    Σαλιάγκι, εμ τι νόμιζες? Θα σ'αφηνα να σκέφτεσαι γυμνό μόνο τον Όμηρο?

    Αμερικλάνε, αχ μου μη πεις ότι παρίστανε τον εργάτη! Πώς μου διέφυγε αυτό! Φαντάσου να βοηθούσε στην παραγωγή της αγαπημένης σου φέτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aσπρισε το μουστακι του απο το αγχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτο το πρωτο θα σας το χαλασω αλλα εγκυρες πηγες (οι οποιες πηγαινανε στο ιδιο γυμναστηριο με τον γαπ) με πληροφορησαν οτι ο γιωργακης ειναι πολυ....ευνοημενος απο τη φυση,μαλλον γι αυτο την εχει δει "γαμαω τους παντες κ τα παντα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. The_man χαχαχα!! Μου λαχε να το ακούσω και αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή