Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κατάχρηση φιλοξενίας

Πάντα έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή σου, που κάποιος θα αποπειραθεί να ανατρέψει ιδανικά, καλά σμιλευμένα μέσα στον προσωπικό κώδικα αξιών σου. Για μένα η φιλοξενία, εκτός από αξία, ήταν πάντα μια απόλαυση, μέχρι που η μοίρα απόφάσισε να μου αφήσει μερικά ψυχικά τραύματα. 

Ήμουν φοιτήτρια θυμάμαι, όταν με πλησίασε μια κοπέλα, την οποία ο Ξένιος Δίας σίγουρα δεν  είχε υπολογίσει όταν αποφάσισε να γίνει προστάτης της φιλοξενίας. Οι σχέσεις μου μαζί της ήταν στο επίπεδο της φοιτητικής γνωριμίας, δηλαδή δεν κάναμε παρέα, αλλά συναντιόμασταν συχνά λόγω της σχολής και μιλούσαμε. Προς το τέλος, είχαμε βγει μερικές φορές και μαζί αλλά στο πλάισιο της παρέας. Όταν μου πέταξε τη βόμβα, ότι ξενοίκιασε και ήθελε να την φιλοξενήσω λίγες μέρες στην εξεταστική, παρά τις πέντε σκέψεις που παρήγαγε στιγμιαία ο εγκέφαλος μου, δέχτηκα γιατί πρώτον ένιωσα μια συμπόνοια και δεύτερον με πιάνει που και που να θέλω να κάνω καλές πράξεις.

Οι πέντε σκέψεις ήταν οι εξής:
1) Είναι απλά μια γνωστή.
2) Μπορεί να είναι φρούτο από τα λίγα.
3) Τέσσερα ολόκληρα χρόνια σπουδών δεν απέκτησε πιο κοντινά άτομα να την φιλοξενήσουν?
4) Ποιοι και γιατί την απέρριψαν, πριν ο δρόμος της καταλήξει σε μένα.
5) Εδώ κάτι σκυλοβρωμάει.

Disclaimer: Οι παρακάτω σειρές μπορεί να δώσουν την λανθασμένη εντύπωση ότι είμαι  εύκολου και ανεκτικού χαρακτήρος, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν θυμάμαι αν η διαμονή της κράτησε τρία ή τέσσερα βράδια, κάτι που είναι ελάχιστης σημασίας, αφού και οι εφτά ώρες συγκατοίκησης μαζί της θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μια αιωνιότητα. Στο πρώτο μας σπιτικό καφέ φρόντισε να κάνει με απόλυτη τελειότητα κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα σε όλες τις περιπτώσεις, εκτός αν κάποιος το χρησιμοποιεί για ερωτικό παιχνίδι: μου είπε έμμεσα αυτά που επιθυμούσε, χρησιμοποιώντας κυρίως τη μέθοδο της αναλογίας. Δηλαδή είπε (παραθέτω και τη μετάφραση):

1) Αν και μου το πρότεινε, δεν ήθελα να πάω στην προηγούμενη κοπέλα που με φιλοξένησε γιατί δε με σεβάστηκε = Δε με απέρριψε αυτή, εγώ την απέρριψα γιατί ήταν ασεβής οπότε πρόσεχε γιατί θα περάσεις και συ από εξετάσεις σεβασμού

2) Είχα να μείνω και αλλού αλλά σκέφτηκα εσένα γιατί είσαι χαλαρή σαν άτομο και σε συμπαθώ απίστευτα = Σε επέλεξα ανάμεσα από πολλούς, κι ας είσαι μια απλή γνωστή, λόγω του χαρακτήρα σου, σε περίπτωση που πίστεψες ότι δεν έχω κανέναν άλλο να μείνω

3) Κοιμάμαι στις 11 και ξυπνάω με το παραμικρό και μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ = Μετά τις 11 θα βγάζεις το σκασμό

4) Η προηγούμενη κοπέλα που με φιλοξένησε έβγαινε τα βράδια, γυρνούσε αργά και ξυπνούσα = Μην τολμήσεις να βγεις

5) Αφού με ξυπνούσε, δεν ξανακοιμόμουν και από την ταλαιπωρία έγραφα χάλια την επόμενη μέρα = Από σένα εξαρτάται αν θα γράψω καλά και όχι από το διάβασμα μου

Δεν ήθελα πολύ για να ψυχανεμιστώ ότι τις επόμενες μέρες στο σπίτι μου θα εκτρέφω ένα κουτοπόνηρο τέρας. Θα κοιμάται, θα ξυπνάει, θα κάνει κακά και τσίσα, θα αναπνέει, θα περπατάει, θα σκέφτεται και θα παρατηρεί, ένα άτομο που στην καλύτερη περίπτωση έφαγε πόρτα από όλη την πόλη και κατέληξε στη ζεστασιά του φτωχικού μου. Εδώ τα χάιλαιτς:

  • Όταν ήρθαν οι φίλες μου για καφέ, άρχισε να βήχει και να προσποιείται την πνιγμένη, γιατί την ενοχλούσε ο πολύς καπνός από τα τσιγάρα μας. Οι φίλες μου με κοίταξαν με απορία αλλά εγώ, που είχα ήδη μυηθεί στο πνεύμα, τους έκλεισα κρυφά το μάτι κι άνοιξα την μπαλκονόπορτα. Η κοκόνα θεώρησε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό και δεν άργησε μετά από λίγο να επικαλεσθεί αναπνευστικό πρόβλημα υγείας, κάτι που μας εξανάγκασε να καπνίζουμε στο μπαλκόνι.
  • Όποτε ερχόταν κάποιος στο σπίτι, καταλήγαμε στο μπαλκόνι, στο οποίο όμως αυτή δεν έβγαινε γιατί την ενοχλούσε επίσης και ο ήλιος.
  • Όταν γύρισε από την εξέταση του πρώτου μαθήματος, μου έριξε την ευθύνη της γουρλούς γιατί έγραψε καλά. Ήταν ξεκάθαρο ότι είχα να κάνω με ένα άτομο που με έβλεπε ως τον απόλυτο, ίσως και μοναδικό, παράγοντα της επιτυχίας ή αποτυχίας της στις εξετάσεις.
  • Υπονόησε την απαίτηση να της μαγειρεύω, λέγοντας πως αποφεύγει γενικότερα το ντελίβερι γιατί ανακατεύεται.
  • Ζήτησε να δει τα ρούχα μου, με τα οποία ξετρελάθηκε, και δανείστηκε μερικά κομμάτια με περισσή άνεση, όπως θα έκανε και η κολλητή μου.
  • Όταν επιτέλους (να το πούμε κι αυτό) έκανε μπάνιο, μου ζήτησε να της ισιώσω τα μαλλιά, μη παραλείποντας να μου κατηγορήσει τις κομμώτριες που πάντα την πονάνε. Επείδη οι άκρες της ήταν σαν άχυρο, που δεν μπορούσε να το διαπεράσει βούρτσα, της πρότεινα να τις κόψει. Ως απάντηση άκουσα το ανείπωτο και συνάμα αδιανόητο ότι φταίει το σαμπουάν μου.
  • Προσπάθησε να με δεσμεύσει μη κάνω καμιά τρέλα και την κλοτσήσω απ' το παράθυρο για το υπόλοιπο των ημερών, μεταβιβάζοντας μου τα ευχαρίστω και την εκτίμηση των γονιών της για τη φιλοξενία που της παρέχω.
  • Ένα βράδυ, παρά τις έντεχνες αντιρρήσεις της, βγήκα και όταν επέστρεψα, περπατούσα σαν γάτα για να μη φορτωθώ το τρία που θα έγραφε την επομένη. Τελικά την επομένη έφαγα παρατήρηση γιατί ξύπνησε από το κλειδί στην πόρτα(!). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άσχετη στιγμή είχα φάει παρατήρηση και για την τηλεόραση.
  • Το τελευταίο που μου ζήτησε, και σας το άφησα για το τέλος γιατί νομίζω ότι είναι και το καλύτερο, ήταν να δανειστεί το αμάξι μου για να πάει στη σχολή, το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν ακόμα με τις ζελατίνες στα καθίσματα. Εξτρά μπόνους, αυτή μόλις είχε πάρει το δίπλωμα. Η απάντηση μου ήταν ένα γάργαρο και κρυστάλλινο γέλιο.

Διατήρησα ένα σχετικά ευγενικό στάτους, αν υπολογίσει κανείς ότι η δύναμη της επιθυμίας μού πρόσταζε τακτικά να της ρίξω από εκείνα τα μπατσάκια που το χέρι μένει σταθερό και κουνιέται μόνο η παλάμη με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Επιδεικνύοντας σεβασμό στον όρο φιλοξενία και θέλοντας να ολοκληρώσω την απερίσκεπτη απόφαση μου για ένδειξη καλοσύνης, έκανα γαιδουρινή υπομονή. Προσπάθησα να μην την φέρω σε δύσκολη θέση, δίνοντας όσες λιγότερες καυστικές απαντήσεις μπορούσα στο κουτοπόνηρο μυαλό της.  Όταν όμως, στην επόμενη εξεταστική, μου ξανατηλεφώνησε, της πρότεινα ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμό τη λύση του ξενοδοχείου.

40 σχόλια:

  1. διαβαζοντας το μου τα εσπασε τα νευρα η τυπισσα!!!μπραβο και χαρας την υπομονη σου!!θα την ειχα διωξει ανετοτατα!!!!!!
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Christina,
    αχ άστα, ώρες ώρες με εκπλήσσω με τις αντιδράσεις μου. Αλλά πραγματικά δεν είχε και πού αλλού να μείνει. Τυχαίο? φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!
    προφανώς δεν αντέδρασες με απόλυτη άνεση όπως αυτή (στο θέμα του τσιγάρου, των ρούχων, του αυτοκινήτου και της ευαισθησίας του ύπνου φέρθηκε λες και είχατε τεράστια άνεση, σα στο σπίτι της -αν στο σπίτι της "παίζει" τέτοιο σενάριο. να είναι όλοι κάτω από τις επιθυμίες κι τις ανάγκες της.

    για παράδειγμα στο "Υπονόησε την απαίτηση να της μαγειρεύω, λέγοντας πως αποφεύγει γενικότερα το ντελίβερι γιατί ανακατεύεται." δεν της είπες αεράτα "αχ κι εγώ δε τα χωνεύω καθόλου τα ετοιματζίδικα! τί θα μαγειρέψεις;"

    το ευχαριστώ και η εκτίμηση μάλλον είναι αυτονόητα όταν κάποιος φιλοξενείται.
    από χρήμα τί έπαιξε;
    έβαλε μερτικό στα έξοδα;
    υπάρχουν άνθρωποι πουείναι γεννημένοι για να χαλάν την ησυχία των άλλων.
    αλλά γιατί το πήρες τόσο βαριά που σε είπε γουρλού;
    κι άμα είσαι;
    αυτά τα λίγα για την ώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε κι'εγώ μια φορά υπέκυψα στην ευγενή μου φύση και επέτρεψα σε έναν Κινέζο να έρθει να μπανιαριστεί σπίτι μου γιατί δεν είχε νερό για μια βδομάδα. (Άσε που μύριζε στο εργαστήριο και αναγουλιάζω εύκολα). Μισή ώρα την έτριβα με χλωρίνη την μπανιέρα μετά, ενώ προσευχόμουν να μην κατούρησε μέσα ή τίποτα χειρότερο! Την επόμενη φορά του είπα ότι φεύγω για Σ/Κ και του πρότεινα να πάει στο γυμναστήριο, τι σκατά τζάμπα είναι. Επίσης έφυγα για Σ/Κ μην τυχόν και κάνει κανα ντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπλουζ,
    σε αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά αμα μου είσαι από δαυτες τις υπερ-απαιτητικές δε θα σε φιλοξενήσω να το ξέρεις! χαχα

    Καλά με έχεις για χθεσινή? Επειδή δηλαδή το υπονόησε, σημαίνει ότι της μαγείρεψα κιόλας? Το ντελίβερι και οι άνετες απαντήσεις πήγαν σύννεφο.
    Απλά προσπάθησα να μην είμαι καυστική, κάτι που μου βγαίνει ανάλαφρα όταν αηδιάζω.

    Καλέ δε μείναμε κι ένα μήνα μαζί για να χουμε και κοινά έξοδα.
    χαχα το γουρλού το πήρα βαριά γιατί αν αυτη δε γνώριζε τα θέματα θα με έλεγε με την ίδια ευκολία γκαντέμω. Στέκει?
    Φιλάκια ξανάρχομαι!


    Αμερικλάνε,
    χαχαχα είναι να μη μας βρουν σε στιγμή καλής θελήσεως εμάς καλοπροαίρετες ψυχές. Και φαντάσου να σου κατσικωνόνταν για μέρες και να είχε και κινέζικες απαιτήσεις. Αλλα αυτά γίνονται μια φορά, μετά δεν την ξαναπατάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι ήρωας! Σε θαυμάζω, καθώς εγώ δεν φημίζομαι για την υπομονή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο και μόνο για της σπάσεις τα νεύρα έπρεπε να καπνίζεις συνέχεια μέσα (έξω κάνει κρύο), μόνο ντελίβερι (δεν ξέρεις να μαγειρεύεις - άμα ξέρει αυτή καλώς), κάθε βράδυ έξω και γυρνάς κάνοντας φασαρία και παριστάνοντας τη μεθυσμένη και ότι άλλο αντίθετο από αυτά που σου είπε!! Έτσι για να 'βλεπες και πόσο θ' άντεχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. L. μου,
    μη νομίζεις! Κι γω μερικές φορές την επιδεικνύω. Παντως πιστεύω ότι είναι ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα, που βρίσκεται αποθηκευμένο σε συγκεκριμένη ποσότητα. Φοβάμαι μη το ξοδέψω όλο και ξεμείνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει τέτοιο θράσσος, σπάνια να το συναντήσεις! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά έχουν αυτοί οι άνθρωποι στο μυαλό τους και νομίζουν πως μπαίνοντας φιλοξενούμενοι σε ένα σπίτι, θα επιβάλλουν και τους κανόνες τους. Μια χλέπα στα μούτρα έπρεπε να τις ρίξεις αλλά είσαι και ευγενικιά πανάθεμα σε. Το πήραμε όμως το μαθηματάκι μας {έχω κι εγώ παρόμοια εμπειρία} και ξανά μανά φιλοξενία δεν έχει. Να σου πω την αλήθεια ακόμα και τη μάνα μου δυσκολεύομαι να φιλοξενήσω. Το θράσσος μου τη βαράει άσχημα σου λέω, άσε που έχω και ένα κόλλημα με την ησυχία μου. ΑΑ και κάτι ακόμα. Μου τη δίνει να κάνουν κατάληψη στον καναπέ μου, ξάπλα και να μην μπορώ ούτε να κάτσω σαν άνθρωπος. Αι σιχτίρι δηλαδή!
    Κατα τ' άλλα, φιλάκια **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρόεδρε,
    Βλέπεις τι ψυχούλα είμαι? χαχα
    Ας όψεται η καρμική ανταπόδοση που αναμένω!

    Lyriel,
    μην αναρωτιέσαι, ακριβώς όπως το πες: σκατά έχουν στο μυαλό τους. Σκατά και έλλειψη αγωγής.
    Καλέ θράσος, πονηριά και κατινιά μαζί. Συνδυασμός για να ξερνάμε μέχρι αύριο.
    Στον καναπέ ταυτιζόμαστε απόλυτα.
    φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κανονες ειναι απλοι και συγκεκριμενοι!Οταν εισαι φιλοξενουμενος προσπαθεις να εισαι διακριτικος να βοηθας στις δουλειες του σπιτιου γιατι ο αλλος δεν ειναι δουλος σου και το κυριοτερο να μην καταχραστεις αυτην την φιλοξενια!
    Οταν φιλοξενουμε καποιον....ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Vicky,
    δε μου λες, τα τσουξες?
    την τελευταία πρόταση δεν την κατάλαβα! χεχε
    Πες τα Vickaki, σε λίγο θα θέλουν να μας δανειστούν και τα βρακιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφου με ξερεις εγω ουτε να το μυρισω το αλκοολ!Απλα ηθελα να τονισω οτι ποτε δεν φιλοξενουμε κανεναν γι αυτο δεν ειχα και κανονες για αυτον που φιλοξενει!:D

    καλα ποιον παω να κοροιδεψω ουτε μια κατανοητη προταση δεν εχω γραψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχα, μου είχε τύχει και εμένα κάτι παρόμοιο αλλά δεν είχα την δικία σου υπομονή και την πρώτη μέρα που μου άρχισε τους όρους έφαγε πόρτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απίστευτη!!
    είσαι απίστευτη!
    τώρα δα σου αφιερώνω βιντεάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι εγώ έχω πικρή εμπειρία από φιλοξενίες, όπως όλοι. Ενώ έχω φιλοξενήσει πάρα πολλές φορές (ετυχώς και άτομα με υποδειγματική συμπεριφορά), φιλοξενούμενη δεν θέλω να πηγαίνω γιατί δεν αισθάνομαι άνετα. Όλοι με λένε ακατάδεχτη, αλλά μου είναι αδύνατο, απλά αδύνατο, καλύτερα να πληρώνω ξενοδοχείο. Όταν ήμουν παιδάκι ούτε στο σπίτι της γιαγιάς μου που αγαπούσα δεν μπορούσα να κοιμηθώ.
    Πως και τη θυμήθηκες όμως την τύπισσα και το περιστατικό αυτό? την τράκαρες πουθενά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το είδες my darling το βιντεάκι για την ημέρα των ευχαριστιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. λοιπόν τί λες;
    να ρθω το Σάββατο;
    χι χι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Partalia,
    χεχε έτσι πρέπει. Αυτά τα κόβουμε από μικρά!

    Sewsome,
    τη θυμήθηκα γιατί περίμενα ατομα (κανονικα, φυσιολογικά) για φιλοξενία χθες! Πριν λίγο έφυγαν. Λιγη Namnairaiki θαλπωρή χρειάζεσαι για να στρώσεις. Να αραζουμε ρεμβάζοντας στον καναπέ μου και να σου λέω "Sew, φτιαξ κανα καφέ"! Να δούμε μετά αν θα νιώθεις άνετα ή όχι

    Μπλουζ,
    Καλέ θα ρθεις? Να στρώσω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στρώσε το στρώμα σου για δυο...
    να πάρω το ταξί
    να πω στον ταξιτζή
    πήγαινέ με στη NamNaria
    αυτός θα ξέρει;
    αχ νύχτες μαγικές και κρύες -έξω!
    το τζάκι μου τριζοβολά
    νομίζω θα κάνω ομ με μουσική κι ένα κρασάκι ρουμπινί!
    φιλάκια datling!
    ΥΓ πού είσαι και χάνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ρε NamNairaki γλυκό μου.
    Μου παίρνει πολύ καιρό να νιώσω άνετα, είμαι πολύ μονόχνωτη και ντροπαλή. Οι φορές που πήγα φιλοξενούμενη με είχαν πιέσει και παρακαλέσει τόσο πολύ που μου είχαν τελειώσει τα ψέμματα και οι δικαιολογίες και πήγα. Τα βράδια έκανα ότι κοιμάμαι και γύριζα σπίτι μου εξουθενωμένη από την καταπίεση στην οποία έβαζα τον εαυτό μου για να μη στεναχωρήσω τους οικοδεσπότες. Μπορώ να πάω για λίγες ώρες οπουδήποτε, αλλά για ύπνο στο σπιτάκι μου ή ξενοδοχείο. Ούτε στου αδερφού μου δεν πάω να μείνω.
    Πολύ ιδιότροπη ε? χαχαχαχα έκανα αγώνα να με αποδεχτώ!
    Παρόλα αυτά φιλοξενώ αβέρτα και γίνομαι χαλί να με πατήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπλουζ,
    αντε καλέ που θα ρθεις με ταξί. Κι αν το ταξιτζής είναι κλανιάρης και πέφτουλας?
    Θα πούμε στη Lyriel να σε διακτινίσει ή θα νοικιάσουμε (λεφτά υπάρχουν, επιχειρηματίας spa είσαι) ελικόπτερο. Κοκακολίτσα μόνο φέρε γιατί η Havana σκέτη με χαλάει.
    ΥΓ. Αν κάνεις να με δεις καμιά βδομάδα, τότε να με ρωτήσεις πού χάθηκα!

    Sewsome,
    Εντάξει τώρα το αποδέχτηκα και γω. Μείνε όπως είσαι, μην αλλάζεις τίποτα, εγώ έτσι σ αγαπάω, οπώς λέει και ο ΛΕΠΑ. Ξενοδοχείο κοριτσάρα μου, σιγά! Θα σου χαλάσω εγώ το κέφι? Μη μιλάς για ιδιοτροπίες, γιατί σε αυτό το κεφάλαιο ΣΕ ΕΧΩ. Έχω πολλές σε διάφορους τομείς. Είναι ενα μέρος της γοητείας μας και αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σου έστειλα απάντηση στο ερώτημά σου στο blog μου!!!Τώρα διαβάζω το δικό σου και θα σου πω εντυπώσεις όταν τελειώσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χωστήρα,
    διάβασε και μην ντραπείς να μου πεις εντυπώσεις.

    Αν ντραπείς, ενημέρωσε με... είμαι μανούλα στο παιχνίδι με τα μάτια που μου ανέφερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μόλις τελείωσα το διάβασμα,εκτός από τα σχόλια που δεν διαβάζω ποτέ από προηγούμενα ποστ.Καλύτερα να φάω τ' αυτιά μου πατσά παρά να γράψω κλισέδες όπως "με εντυπωσίασες,έχω μείνει άναυδος,είσαι καταπληκτική,θέλω να κάνω τα παιδιά σου κτλ".Θα πω ότι με τσάντιζες και με έκανες έξω φρενών την ίδια ώρα που έλεγα από μέσα μου "ΝΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΠΡΩΙΝΟ!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η συγκατοίκηση είναι μια ιστορία που έχει ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο απ ότι φαίνεται.

    Έχω τρεις εμπειρίες πάνω σ αυτό το θέμα. Την μια την έχω αναφέρει ήδη.

    Πάντως νομίζω ότι σαν το δικό σου το θέμα δεν πλησιάζεται ούτε στο ελάχιστο. Αφου δεν είσαι στην φυλακή μετά απ όλα και είσαι εδώ πάλι καλά να λέμε.....

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χωστήρα,
    χαχαχαχα ωραίος!

    "με τσάντιζες και με έκανες έξω φρενών την ίδια ώρα που έλεγα από μέσα μου "ΝΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΠΡΩΙΝΟ!!!!"
    Μήπως κάνεις παρέα με κανένα πρώην μου?

    (το ζωδιάκι μου δε μου πες!)


    Nicotine,
    πού είσαι εσύ βρε νικοτένιε μου, κόντεψα να γίνω αδιάκριτη και να ρωτήσω τον alobaloba!

    Τη θυμάμαι την ανάρτηση σου χαχα, την είχα διαβάσει.
    Βρε δε λες καλά που ήρθε το κορίτσι και σε έβαλε σε μια τάξη!


    Γνωστε άγνωστε,
    χαχαχα όχι μόνο η αμαμησιά αλλά και η κακομαμησιά!
    Εσείς να τα βλέπετε και να επιτελείτε το έργον σας σωστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ φιλοξένησα πριν μερικά χρόνια την ξαδέλφη μου απο το χωριό(το χειρότερο είδος φιλοξενίας,γιατί δεν τολμάς να μιλήσεις για να μην στην πέσει όλο το σόι).
    Εκπληκτη,την άκουσα μια μέρα να μιλάει με τα αδέλφια της στην επαρχία και να τους λέει-ελάτε και εσείς Αθήνα,περνάμε πολύ ωραία εδώ-
    Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο έπαθα μεζεμένα 5 εγκεφαλικά και 3 καρδιακές προσβολές.
    Τώρα μόλις ακούω το όνομα της ανακατεύεται το στομάχι μου.
    Η έλλειψη τάκτ απο πλευράς της ήταν απίστευτη.
    Δεν με ρώτησε αν μπορώ να φιλοξενήσω άλλα δύο άτομα.
    Προσπάθησε να μου τα επιβάλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οριστε....μας εβγαλες και κακογαμητες : Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κατέληξα κάπου ανάμεσα σε Σκορπιό και Σκορπιό (όχι δεν φταίει που γύρισα λιάρδα μετά από τόσες μέρες από ρακί),το μπλογγικό σου ζώδιο είναι Σκορπιός με ωροσκόπο στο Πιράνχας και την Αφροδίτη σου να περιπλανάται κάπου φοβισμένη να μπει στη προβολή του ζωδίου σου στην Γη.Ο Δίας σου ψ***αρμενίζει,γεγονός που κάνει τα περισσότερα αρσενικά να νομίζουν ότι μπορούν να σε κατακτήσουν,αλλά ο Ερμής σου είναι στον αστερισμό του Κουφού.Με τον Κρόνο δεν μιλιόσαστε οπότε δεν αναφέρω,ενώ ο Πλούτωνας βρίσκεται στον αστερισμό των Γιαπρακίων και μάλλον θα φας λαχανοντολμάδες της επόμενες μέρες.Η Σελήνη σε συμβουλεύει να τα φτιάξεις με Ταύρο γεννημένο στις 17 του Μάη 1979,ενώ ο Ερμής σου ρουφιανεύει και το fb του που είναι εδώ (http://ocelebritis.blogspot.com/2011/11/blog-post_24.html 27ο σχόλιο) και ο ανάδρομος Άρης σου λέει "δοκίμασε τα νεύρα σου και κουτούλα έναν τοίχο,εκεί βρίσκεται η λύση στο αιώνιο ερώτημα κιθαρίστας ή ντράμμερ"....εγώ σου απαντώ "κιθαρίστας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ....δεν νομίζω ότι κάνω παρέα με κάποιον πρώην σου.Ό,τι διαβάζεις είναι καθαρά προ'ι'όν της δικής μου σκέψης,αλλιώς θα ήξερα και τι καπνό φουμάρεις και ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ Samson....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Την ειχα παθει και εγω φοιτητης αλλα απο (πρωην) κολλητο μου.Ηρθε για μια βδομαδα και εμεινε 6 μηνες,τοτε ημουνα καλο παιδι και δεν ηθελα να τον διωξω αλλα στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ελεος με την απεσταλμενη του εωσφορου!!! Καλα αυτο με το τσιγαρο ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ...Δηλαδη μου ρχεται να τους κουτσουλισω οταν κανουν σαν φυματικα..Σιγα καλη μου, που να καπνιζα και φουντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καλησπέρα
    φιλάκι
    πάλι 'εξω
    μ έχουν τραπέζι
    bye!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. xristin,
    Ελεος! Το σόι έχει ένα μικροθέμα με το σαβουάρ βιβρ. Επειδή υπάρχει συγγένεια, νομίζουν ότι μπορούν να μας... άντε μην πω!


    Γνωστέ άγνωστε,
    γενικά μιλάω! Αμέσως εσύ!
    θα έλεγα "εσένα δε σε φοβάμαι" αλλά τέτοια κοπλιμάν δε μοιράζονται εύκολα!


    Χωστήρα,
    ουπς μεθυσμένο σχόλιο!!!
    Με προβλημάτισε η Αφροδίτη και ο Δίας μου, οφείλω να ομολογήσω.
    Επίσης, οτιδήποτε μου ζητά να απαρνηθώ την μυστηριώδη φύση μου το παραβλέπω!! (άσε που λες στο σχόλιο ότι δε φοράς και μπλούζα, άρα για τα δεδομένα μου είσαι χάσιμο χρόνου!)
    Κιθαρίστας ή ντράμερ, ε? Χμμ, σκέφτομαι πως θα ήταν αν ήμουν το όργανο τους, οπότε ΝΑΙ, κιθαρίστας!


    Mr alobaloba,
    χαχαχα καλέ πώς κατσικώθηκε αυτός για 6 μήνες? α πα πα! Είναι μερικοι άνθρωποι που έχουν θράσος και άλλοι που έχουν ΘΡΑΣΟΣ. Αλλά στο τέλος του δωσες μια κλοτσιά γενικά και ησύχασε ε?

    Βασίλη,
    χαχαχα!! Καλέ άμα το έβλεπες το κατακάθι πώς έκανε, λες και ήταν σε θάλαμο αερίων. Αι σιχτίρ, τη θυμάμαι και συγχίζομαι

    Μπλουζ,
    βολτίτσες βολτίτσες? Μου λειψες!
    Καλή εβδομάδα!!!!! καψούυυυυυυυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αυτα δεν ειναι τιποτα που λετε!τι πρεπει να κανω εγω που φιλοξενω 2 ναι καλα διαβασατε 2 χρονια συγγενη που ηρθε να βρει δουλεια στην πολη που μενω, (βρηκε τελικα)δεν συμμετεχει στα εξοδα ,ειναι ακαταστατος, δεν πλενεται,το καλοκαιρι που ελειπα διακοπες κουβαλησε φιλουσ του στο σπιτι μου εκαναν φασαρια και ενοχληθηκαν οι γειτονες!με αποτελεσμα να χαλασω τισ σχεσεισ μου με ορισμενους απο αυτους?και τωρα που υποτιθεται πως βρηκε σπιτι να νοικιασει οχι μονο δεν ξεκουμπιζεται αλλα αναβαλει συνεχως την ημερομηνια μετακομισης του ?!!!α!δεν σας ειπα το κερασακι στη τουρτα ειναι πως καποιες φορες ελειψαν χρηματα απο το σπιτι!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή