Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Περί ανδρών

1) Το όνειρο κάθε άνδρα, και όταν λέω κάθε άνδρα εννοώ από τον παίδαρο μέχρι και τον τελευταίο λέρα, είναι κάποια στιγμή να γίνει επιτυχημένος, να αγοράσει μια βίλα και να ζήσει με την αγαπημένη του. Πλάκα κάνω εννοείται. Το σωστό είναι: να-γεμίσει-τη-βίλα-με-δέκα-γυναίκες-και-να-κάνει-κάθε-βράδυ-όργια. Η σκέψη και μόνο ότι εκεί έξω υπάρχει ο Χιου Χεφνερ ή ανώνυμοι άραβες με πολλές γυναίκες, μπορεί και να τους τρελάνει. Αλλά, επειδή οι πιθανότητες να τους συμβεί κάτι τέτοιο είναι 0%, κοπιάζουν να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα που λέγεται μονογαμία. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει μια γυναίκα το παραπάνω, ότι δηλαδή στο σκεπτικό ενός άνδρα είναι πάντα η δεύτερη, η αναγκαστική λύση μετά το χαρέμι. Νομίζω βοηθάει πολύ.

2) Πρόσεξε να δεις τώρα τι γίνεται. Τα έχεις φτιάξει με ένα φλώρο. Είστε στον τρίτο μήνα σχέσης και ακόμα ντρέπεται να σε κοιτάξει στα μάτια. Καποια στιγμή, του ξέφυγε και σου μίλησε στον πληθυντικό ευγενείας. Του λες γλυκόλογα και λερώνεται το βρακάκι του από χαρά. Ελπίζω να έχεις καταλάβει τον τύπο άνδρα που προσπαθώ να σκιαγραφήσω, γιατί αυτό που θα πω παρακάτω είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα κι αυτός λοιπόν ο φλούφλης, αυτός ο γαβ-γαβ-κιας, αν του τύχουν ταυτόχρονα (πράγμα που ομολογώ ότι είναι δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις) τα τρία κατάλληλα, δηλαδή κατάλληλες συνθήκες, κατάλληλη στιγμή και κατάλληλη γυναίκα, θα στα φορέσει. Δίχως έλεος. Κράτα αυτό και συνέχισε να πορεύεσαι στη ζωή.

3) Η πολυπλοκότητα ενός άνδρα... Ώπα ώπα. Η ποια? χαχαχα πάμε παρακάτω

4) Ένας άνδρας, ο οποίος με το που γνωρίζεστε λειτουργεί αφύσικα, πέφτει με τα μούτρα, αρχίσει τα σ'αγαπώ και τα οράματα του γάμου, δεν είναι απελπισμένος, όπως θα ήταν μια γυναίκα. Απλά έχει 99% κάποιο κουσούρι. Ψάξε να το βρεις. Μπορεί να είναι καλά κρυμμένο. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά γιατί εκεί την έφαγες. Δεν υπάρχει γυρισμός. Αν δεν κατάλαβες επακριβώς τι θέλω να πω εδώ, τότε μάλλον η αθωότητα σου ξεχειλίζει και σου αξίζει ένα μπράβο.

5) Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι ένας άνδρας άπειρος και πεινασμένος. Βέβαια όσο υπάρχουν εκεί έξω τα λυσσασμένα θηλυκά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Άραξε στον καναπέ σου, πιες το καφεδάκι σου και άστα να δουλέψουν για σένα. Τελούν ένα έργο ώστε τελικά ο άνδρας να παραδοθεί στα χέρια σου χορτάτος.

6) Ο καταπιεσμένος άνδρας είναι σαν ατομική βόμβα. Τώρα, σήμερα, αύριο, δεν ξέρουμε πότε, θα κάνει ΜΠΑΜ. Και μετά θα κλαις. Πικρά.

7) Τη στιγμή που θα του δώσεις να καταλάβει ότι είσαι ολοκληρωτικά δική του, θα σε χωρίσει. Γιατί πολύ απλά του αφαιρείς το δικαίωμα του μαζοχισμού, κάτι που έχω καταλάβει ότι τον ενδιαφέρει πολύ. Βάρα αλύπητα τις αμφιβολίες του, το ευχαριστιέται τόσο πολύ, που ίσως μια μέρα να σου ψελλίσει "κι άλλο".

8) Αν μια γυναίκα είναι παρατηρητική μπορεί εύκολα να καταλάβει τις προθέσεις ενός άνδρα από τα πρώτα πέντε λεπτά συνομιλίας. Όσο πιο άνετος και αεράτος είναι τόσο λιγότερο χρόνο σχεδιάζει να περάσει μαζί σου. Οι μικρές ενδείξεις αμηχανίας ανεβάζουν το χρόνο μαζί σου. Αν είναι εντελώς αμήχανος, είναι κεφτές, άστον.
 

23 σχόλια:

  1. Τι Διάολο .....όλοι αχρηστοι είμαστε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχ χαχ αχα χχα τι πρελούδιο, τι ύμνος χαχαχα !! Μ' αρέσεις NamNaira, όχι μόνο γιατί έχεις εντρυφήσει στο θέμα, μπορεί να έχεις κάνει και διδακτορικό δλδ, αλλά γιατί θέλεις και να μας μεταφέρεις τις γνώσεις σου!!! Εύγε :) θα συμφωνήσω σε όλα νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μμμμμμμμμ? Όλα νομίζεις ότι τα ξέρεις αλλά την τύφλα σου δεν ξέρεις και σε λίγο καιρό θα τραβάς τα μαλλιά σου πάλι :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9) Αν σε έναν άντρα δώσεις οδηγίες σχετικά με κάτι μηχανικό / χειροπιαστό / μαραφέτι / τι να κάνει όταν οδηγάει μπορεί να τρελαθεί επειδή νομίζει ότι όλα αυτά τα παίζει στα δάχτυλα

    10) Αν ένας άντρας σου προτείνει να δείτε μαζί μια ρομαντική ταινια / να ακούσετε Χατζηγιάννη / να πάτε σε συναυλία της Βίσση, όχι για δική σου ευχαρίστηση αλλά και για δική του......... ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ!

    Υ.Γ.: Καλά εγώ με ποιανού το μέρος είμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το 2 δεν έπρεπε να το γράψεις ρε ναμναιρα....μου έχεις πάει στο 22 τη μεγάλη και στο 12 τη μικρή πίεση!Και παρότι νιώθω το εγκεφαλικό να μου ρχεται,θα συμπληρώσω στο 2 οτι είναι ο ίδιος φλώρος που οταν σου είπε να δείτε ταινία στο σπίτι του,το εννούσε οτι θα δείτε ταινία και μόνο!Όταν βγήκατε έξω δεν ήπιε ποτέ δευτερη μπύρα γιατί θα ζαλιζόταν και δε θα μπορούσε να κοιμηθεί!Και τέλος όταν τον ξύπνησες ένα πρωί σου είπε: "ασε με ρε μάνα!"
    Αλλα δε θα μπορούσα να μην επενδύσω και μουσικά το σχολιό μου,γιαυτό πάρε και ένα τραγουδάκι: http://www.youtube.com/watch?v=q6LVQHhhbGA
    --εξοργισμένοΣαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανδρών επιφανών πάσα αδυναμία η NamNaria θα αποκαλύψει!
    Από άντρες προτιμώ τους...εκπαιδευμένους. χι χι.
    μπονζουρ, καλή βδομαδούλα.
    ζεστά φιλάκια και κρύα πατουσάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστά ειπωμένα (well said που λένε και τα αμερικανάκια),σαν άντρας παντελονάτος που είμαι,παραδέχομαι ότι αυτή είναι η παγκόσμια αλήθεια.ΑΛΛΆ δεν κάνετε κι εσείς οι Ελληνίδες κάτι για να ηρεμήσετε και να μην μας κοιτάτε σαν παρακατιανούς πακιστανούς στα φανάρια κάθε φορά που 1.είτε σας κοιτάμε για να σας θαυμάσουμε(αν δεν γνωριζόμαστε) 2.αν είμαστε ήδη μαζί σας και μας βγάζετε τη ψυχή από τον αφαλό...γι' αυτό και άλλωστε (τουλάχιστον ο μέσος Έλληνας),καταφεύγει στη λύση του "γκρικ καμάκι" κάθε καλοκαίρι.Μαζοχισμός;Ισχύει,αλλά με όρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πες και άλλα...πες και άλλα!!!!
    χχαχαχαχα...καταπληκτική!
    καλή εβδομάδα.φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον έχεις δίκιο σ όλα. Όχι μάλλον, σίγουρα έχεις δίκιο.
    Και λίγα είπες,αν αρχίσω να σου λεω και δικά μου κουσούρια και κουσούρια φίλων μου, που τα ξέρω από πρώτο χέρι θα δεις ότι έχεις πει πολύ λίγα.

    Οπότε πρέπει να σου πω και ευχαριστώ που κατά κάποιο τρόπο μας ανέβασες σαν φύλο.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω ετοιμάσει και γω ποστ για τα κουσούρια μας χωρίς καθόλου οίκτο.Το 8 είναι μεγάλη αλήθεια miss και ότι πιο σωστό έχω διαβάσει για την μάχη των φύλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Respect! Πολλά...πάρα πολλά respect. Νομίζω ότι έχω γνωρίσει όλες τις περιπτώσεις και μου έδωσες αφορμή για ποστ. Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παπαπαπαπααααα βρε κοπελούδαμ!!!
    Βρε καλόμ.. εσύ βρε μάτιαμ δεν έχεις γνωρίσει μάλλον ΑΝΤΡΑ μέχρι τώρα.. Βρε αυτά που περιγράφεις για καρικατούρες των άντρηδων με κάμνουν. Εγώ πάντως δε συμφωνώ, κορτσούδια και αγορούδια. Σόρρυ αλλά μονόπλευρο πολύ με κάμνει το αρθράκι σου και υποκρύπτει και ξενέρωτα νταλαβέρια με τίποτις 17χρονα άντε και 20χρονα που έχει καεί ο εγκέφαλός τους από την πολύ τσόντα. Ο άντρας καλόμ μετά τα 35 αρχίζει να ενηλικιώνεται. Μέχρι τότενες θεωρείται έφηβος. Οπότε μάλλον για έφηβους μιλάς. Μη σκας όμως.. Θα ρθει και το καλό, που θα πάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γνωστε άγνωστε,
    ναι αλλά σας αγαπάμε!


    Lyriel,
    ένα λιθαράκι στο κεφάλαιο των ανδρών. Τους τα χα μαζεμένα και τώρα ξαλάφρωσα! χαχα
    Μάκια


    Αμερικλάνος,
    Αχ πόσο δίκιο έχεις! Δε θέλω να αμφιβάλλεις καθόλου ότι στην πράξη τα κάνω πάντα μαντάρα!


    Πρόεδρε,
    χαχαχα το 10 μετράει πολύ. Δε χρειάζεται ούτε καν συζήτηση, χώρισε τον κατευθείαν!
    Κερασμένη μια μπύρα από μένα!


    Σαλιάγκι,
    έτσι ακριβώς! Ακριβώς ΑΥΤΟΣ είναι ο φλώρος που περιέγραψα. Συμπλήρωσες το πορτρέτο του τόσο εύστοχα! Μέχρι ΚΑΙ αυτός λοιπόν. Τι να λέμε...


    Mπλουζ,
    εκπαιδευμένους ε? Πού πού? Τομείς θέλω! χεχε
    Καλη βδομάδα καψουυυρα!


    Χωστήρα,
    και σαν γυναίκα φουστανάτη και γω θα παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο, έχω πολλά ράμματα και για τη δική μας γούνα! Αλλά και το γκρικ καμάκι δεν είναι λύση. Έτσι όπως το χειρίζονται κάποιοι είναι διεθνής δυσφήμιση!


    Χριστίνα,
    χαχα με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπώ. Περιμένω τροφή! Καλή βδομάδα και φιλάκια


    Νicotine,
    χαχαχα πόσο όμορφα το φερες τούμπα!
    Για να τα θεωρείς κοπλιμέντα, φαντάζομαι τι (διεστραμμένα) γλυκό παρεάκι θα είστε. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να θίξω πάλι το γνωστό παραστράτημα σου, αλλά δε θα το κάνω για να πρωτοτυπήσω!
    Φιλιά


    Monsieur Cannibal,
    Ανυπομονώ, σχεδόν αδημονώ, να το διαβάσω!


    Γαμάει και δέρνει,
    καλώς την καλώς την! Αχ αγόρια τι σας έμελλε να πάθετε. Θα είμαι εκεί για να το απολαύσω!


    Τζαπαναίξ,
    Το σχόλιο σου υποκρύπτει ότι συναναστρέφεσαι με ΑΝΔΡΕΣ, που δεν έχουν καμία σχέση με τα παραπάνω.
    Ο μόνος τρόπος για να το πάρω στα σοβαρά και να το πιστέψω, είναι να μου γνωρίσεις έναν από τον μαγικό κύκλο σου, που θα μου ανατρέψει ένα προς ένα και τα 8!
    Είμαι έτοιμη να ζήσω μια τόσο παραμυθένια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ωωωωωω!!!!
    υφέροχο!
    στολισμένο μπλογκ!
    τί θα γίνει;
    στείλε στολιδάκια και για το spa!
    moskobizelo@gmail.com
    μάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν φταίμε εμείς... αλλά ή φύση που μας έκανε πολυγαμικούς και εσάς μονογαμικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάθαμε τώρα και τα ρίχνουμε όλα στη φύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...η μόνη δυσφήμηση προέρχεται από τους αλβανούς και τους ισπανούς(ζζζζνομπάρω να βάλω στα σκουλίκια κεφαλαία),οι μεν γιατί θα 'θέλαν να είναι Έλληνες και οι δε γιατί νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από τους Έλληνες...έρευνες έδειξαν ότι και οι 2 πλανόνται πλάνην οικτράν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποτέ δεν γνωρίζεις πραγματικά έναν άντρα μέχρι να σε.....διώξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.pinnokio.gr/2011/04/blog-post_991.html

    Λέει και κάτι για τις μπάμιες. Ξέρεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χελόου
    η πλειονότητα των ανδρών πάντως δεν έχει κρύα ποδιά.
    good afternoon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χωστήρα,
    χωστηραϊκές έρευνες υποθέτω.
    Αφού μίλησαν οι έρευνες δεν έχω να προσθέσω τίποτα!

    Xristin,
    απλό και περιεκτικό! Σωστό!

    Καλο παιδί αλλά,
    Ήλπιζες να μην πάρουμε χαμπάρι το σκεπτικό σας, ε?

    Nicotine,
    Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου, κι αυτό είναι μείον μου. (καλό!)

    Μπλουζ,
    για κάτι τέτοιες δηλώσεις σου, υπάρχω! μάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή