Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

10 απλά βήματα για έναν καλύτερο κόσμο


1) Επικοινωνούμε όλοι μαζί με τη ΖWAN και απαιτούμε να αλλάξει επιτέλους τον τρόπο με τον οποίο ανοίγουμε το ζαμπονάκι της. Αυτή η ιστορία με το κλειδάκι νομίζω κράτησε αρκετά και μας έχει κουράσει όλους.

2) Ζητάμε από τις εταιρείες προφυλακτικών να βγάλουν επιτέλους στην αγορά τα "προφυλακτικά γλώσσης" που περιμένω πως και πως. Πιστέψε με, θα σώσουμε πολλά αυτιά, κυρίως γυναικεία, από ορισμένες σκατένιες γλώσσες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Ένα προφυλακτικό τη φορά και πάμε να διορθώσουμε ομαδικά ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η παιδεία.

3) Διαμορφώνουμε έναν κατάλληλο χώρο με θέα και πολύ πράσινο. Ρίχνουμε μέσα πίτουρο και καλαμπόκι. Βάζουμε νεράκι φρέσκο -μη μας πάθουν και αφυδάτωση- και κλείνουμε μέσα όλες τις κότες. Όχι αυτές που ξέρετε. Τις άλλες τις κότες που φοράνε παντελόνια.

4) Επιστρέφουμε σε συνθήκες μεσαίωνα και καίμε στην πλατεία του χωριού το νέο είδος που ταλανίζει την ανθρωπότητα: τους διαφημιστές. Αν ξανακούσω τη λέξη "τράτζικ", καθώς πίνω ήσυχα και ωραία το ποτάκι μου, δεν ξέρω πια πώς θα αντιδράσω. Μπορεί να γίνω επικίνδυνη.

5) Επιβάλλουμε εμπάργκο στην Αμερική, με μοναδικό όρο άρσης να σταματήσει να βάζει την Κristen Stewart στις ταινίες της. Μόνο αυτό. Τέλος.

6) Ξεβουλώνουμε με τουμποφλό τον κώλο των επαναστατών-του-κώλου.

7) Αποδεχόμαστε ομαδικά την ιδέα ότι η γέμιση των συσκευασμένων κρουασάν δε θα είναι ποτέ όπως τη δείχνει η τηλεόραση όταν το σπάμε στα δυο. Παιδιά ξέρω, κι εγώ πληγώθηκα πολύ όταν το συνειδητοποίησα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε στη ζωή μας. 

8) Αγοράζουμε όλοι ωτοασπίδες για το μισητό καλοκαιράκι που πλησιάζει. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ, όταν ακούω το γείτονα από τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες να κάνει σεξ, θέλω επί τόπου να μπουκάρω στο σπίτι του, να τον πιάσω απ' τ' αυτί και να του πω "θα ξαναμουγκρίσεις ρε κτήνος, λέγε?". Ίσως να φταίει και ο ίδιος ο γείτονας, θα μου πείτε. Ίσως άθελά μου να το οπτικοποιώ και λίγο, πράξη πικρή και ανυπόφορη. Συμφωνώ. Αλλά και πάλι, γιατί να έχω για γείτονα ένα Σπύρο Μπιμπίλα και όχι έναν Τάσο Νούσια ας πούμε?

9) Και τώρα που είπα Τάσος Νούσιας, μήπως ήρθε η ώρα να πασπαλίσουμε με λίγη τεστοστερόνη τον κόσμο? Γιατί ο κόσμος θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερος αν υπήρχαν καμιά 300αριά κλώνοι του. Δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό κάποιος πιο άνδρας από αυτόν παγκοσμίως. Παγκοσμίως λέμε. Το όνομα του επιστήμονα είναι Ιan Wilmut. Mόνο αυτός μπορεί να μας βοηθήσει.

10) Λαμβάνουμε ενδελεχώς τα μέτρα μας για όλες τις φυσικές καταστροφές που απειλούν τη γη και μπορεί να επέλθουν, εκτός από μία, την υπερθέρμανση του πλανήτη. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως οι πάγοι δε θα λιώσουν ποτέ, αφού βρήκα πλέον έναν άνθρωπο που μπορεί να μας σώσει. Σε περίπτωση κινδύνου, τον στέλνουμε στην Ανταρκτική και αφήνουμε τη φυσική του κρυοκωλιά να διατηρήσει τη θερμοκρασία στα επίπεδα που χρειάζονται. Άντε κουφαλίτσες, πάλι τη γλιτώσατε!

30 σχόλια:

  1. Πάντα ήξερα ότι είμαι ακριβώς αυτό που μισείς , μάλλον είμαι ο ορισμός αυτού που μισείς. Παρόλα αυτά να ξέρεις ότι εγώ σε συμπαθώ απεριόριστα, αν ξαναπείς όμως κάτι κακό για την Kristen Stewart δεν νομίζω ότι θα συνεχίσω μα έχω τα ίδια φιλικά αισθήματα για σένα.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, Νικοτινένιε, το λες αυτό? Για να είσαι ο ορισμός αυτού που μισώ (βάσει αυτής της ανάρτησης και μόνο), πρέπει να είσαι ταυτόχρονα κρυόκωλος, ψευτοεπαναστάτης, σκατόγλωσσος, κότα και διαφημιστής! Ε δεν μπορεί!

      Μόνο αυτό θα πω -γιατί θα σκάσω- και μετά σου υπόσχομαι πως δε θα ξαναμιλήσω. Ειλικρινά, αν καμιά φορά θέλω να ταλαιπωρήσω μαζοχιστικά τον εαυτό μου, βάζω συνεντεύξεις της Stewart στο γιουτιούμπ!

      Φίλοι ακόμα? χαχα φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. οκ, βάσει αυτής της ανάρτησης είμαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που αντιπαθείς. Ούτε έχω μεταλ αφίσες στο δωμάτιό μου, ούτε και ινδιάνικα χαϊμαλιά.

      Μάλλον μόνο στο συναισθηματικό level εντοπίζεται αυτό που αντιπαθείς. Γιαυτό μ αρέσουν γυναίκες όπως η προαναφερθείσα και η Emma Stone και όχι γυναίκες οπως η Μπελούτσι και η Τζολί, επίσης μισώ και την Τζούλια Ρόμπερτς.

      Εντάξει, φίλοι ακόμα...
      Φιλάρες

      Διαγραφή
    3. Κοίτα να δεις πόσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα.

      Μόλις κατάλαβα ποιο στυλ γυναίκας μισείς και νομίζω ότι ανήκω σ'αυτό! χαχα

      Φίλοι ακόμα?
      Φιλάρες από τα αλά Ρόμπερτς χειλάκια μου! (πλακίτσα)

      Διαγραφή
  2. Ωιμέ ... και γω δε θέλω να ξανακούσω "tragic"...
    Μήπως για να πάρουμε δόση τετοστερόνης να γραφόμασταν σε κανα γυμναστήριο...? :-p
    Φιλάκια και καλό βράδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε συ Λιακάδα, σου παραθέτω ύψιστο σχέδιο ισομερούς κατανομής ποιοτικής τεστοστερόνης, ικανής να σου κόψει μιλιά κι ανάσα και συ μου μιλάς για γυμναστήρια? χεχε

      Φιλιά κι από δω!

      Διαγραφή
    2. Ρε κορίτσι συγνώμη αλλά γιατί η μόνη τετοστερόνη που βλέπω εγώ είναι στη φανέλα με το Νο 9?
      Ολα τα άλλα άσχετα πλην όμως ξεκαρδιστικά...

      Διαγραφή
  3. Μου έλειψες!

    ΥΓ: Το κρουασάν δεν τρώγεται έτσι! Τρως πρώτα γύρω γύρω το ψωμί και στο τέλος σου μένει στο χέρι η σοκολάτα. Μπορεί να λερώνει, αλλά αυτός είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος. Οι διαφημίσεις είναι παραπλανητικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ σιγά που λερώνει η μάζα πλαστελίνης!

      Όλους τους τρόπους τους δοκίμασα (ακόμα και να κάτσω πάνω του πριν το ανοίξω) και δε με ικανοποιεί κανένας!

      Διαγραφή
  4. χο χο χο!
    ναι, να πάρει τα ετοιματζίδικα κρουασάν είναι καλά για τους φαντάρους -τους άμοιρους...
    αν σωθεί π πλανήτης απ τον εξιλαστήριο κάφρο, τότε μπορώ πια να κοιμάμαι ήσυχα.
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Μπλουζ μου με τα ωραία σου!

      Κοιμήσου ήσυχα σου λέω, ο τύπος είναι εγγύηση.
      Φοβάμαι μήπως μια μέρα με φιλήσει και μείνω παγοκολώνα!

      Διαγραφή
  5. Σ΄όλα συνυπογράφω. Αυτό με το ΖWAN όμως, με βρίσκει αντίθετη. Την ιεροτελεστία να κόψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη βράσω την ιεροτελεστία με το κλειδάκι που το στριφογυρνάς μια ώρα ενώ τα μακαρόνια έχουν ήδη βράσει και το λάδι στο τηγάνι κοντεύει να εκραγεί.

      Αλλά έτσι είναι. Οι παλιο-ZWANαδες δεν μπορούν να νιώσουν την αγωνία μιας κοπέλας που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την κουζίνα εκείνη την κρίσιμη στιγμή!

      Διαγραφή
  6. Θα συμφωνησω σε όλα τα άλλα φτάνει να δεχτεις να βγουν άλλοι 300 κλώνοι αυτου του παιδιου http://images.starpulse.com/Photos/pv/Raoul%20Bova-2.jpg
    ή του marcello mastroianni
    Δεν έχω πρόβλημα, όποιος είναι πιο ευκολος στο να κλωνοποιηθεί!
    και επίσης να πάρεις πίσω αυτο για το άνοιγμα με το swan! Αυτη τη χαρα και το να ανοιγουμε μπύρες με πηρουνι έχουμε και μεις οι ανώμαλοι αυτου του κόσμου και θές να μας την πάρεις πίσω!
    Ε όχι!
    Σε λίγο θα μας πείς να μη σκίζουμε και τα τραπεζομάντηλα στις χασαποταβέρνες! Αχ δε μπορώ αλλη καταπίεση! Πάω να ανοιξω μια μπύρα με πηρουνι!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ και αυτο με τις κότες τώρα που το ξαναδιάβασα με ενεπνευσε πολυ!Έχω φίλους αρχιτέκτονες,πές το ναι και ξεκινάμε τον σχεδιασμό του κοτετσιού!! Φτάνει να μου υποσχεθεις και πάλι οτι μαζί με τις κότες θα κλείσουμε μέσα και τους ΦΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΟΥΣ!!!!!!
      --ΣαλιάγκιΤοΕξοργισμένο

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν, δε θα στο κρύψω. Όταν είδα το λινκ, είπα από μέσα μου "για να δούμε ποιον ξανθό φλώρο ορέγεται πάλι το Σαλιάγκι"

      και ΞΑΦΝΟΥ βλέπω μπροστά μου ΑΥΤΟ το αγόρι και υποβάλλω ταπεινά τα σέβη μου!

      Κι επειδή σ'αγαπάω για κάτι πικάντικα που μου πετάς όπως αυτό με τα τραπεζομάντηλα, ήρθε η ώρα να σε φτιάξω απεριόριστα:

      Έχω φιλενάδα που ανοίγει τις μπύρες με τα δόντια!!! ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ!

      ΥΓ. Το zwan δεν το παίρνω πίσω που να σκάσεις.
      ΥΓ. Μέσα στο κοτέτσι και οι ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ ΛΕΜΕ. Θα τους δουν οι κότες και θα νιώσουν ξαφνικά αυτοπεποίθηση!

      Διαγραφή
    3. Πόσο με έχεις παρεξηγήσει....Πόσο??? ξανθο φλώρο εγώ?
      Τον Raoul τον έχω βάλει wallpaper και του λέω καλημέρα κάθε πρωί και καληνύχτα κάθε βράδυ!
      Αυτό με το δόντι και τη μπύρα μου έφερε στο μυαλό πολλές εικόνες όπως για παράδειγμα το κλασσικό αστειο που κυκλοφορει
      "ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανοίγει τις μπύρες με το δόντι"
      Στη συνέχεια θυμήθηκα την τεράστια επιτυχία απο τα παρατράγουδα "εξω απτα δόντια" ,ένεκα του χθεσινου μας αφιερωματος σε trash καταστάσεις!
      Και μετα απο όλα αυτα άρχισα να φαντάζομαι τη φίλη σου με χρυσό δόντι-ανοιχτήρι!
      Και τώρα που ξαναδιαβάζω το σχόλιο βεβαιώνομαι οτι το αλκοολ δεν έχει φύγει ακόμα απο μέσα μου απο χθές το βράδυ! Πρόβλημαααααααααα! Και μεγαλύτερο πρόβλημα οταν τα γράφω όλα αυτα ακούγοντας http://www.youtube.com/watch?v=QkMVscR5YOo
      Αλλα ηταν αυθορμητο σχόλιο και γιαυτο δε το παίρνω πίσω,όπως και συ δε παίρνεις πίσω αυτο για το swan που με πλήγωσε βαθιά!
      --ΣαλιάγκιΤοΠληγωμένο

      Διαγραφή
  7. Αν το βάλεις το κρουασάν σε φούρνο μικροκυμάτων για 10-15 δευτερόλεπτα είναι κάπως πιο λαχταριστό και η σοκολάτα αρχίζει και μοιάζει με την διαφήμιση.
    Λέω τώρα εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν το βάζαμε εμείς το κρουασάν στην τοστιέρα να ζεσταθεί, εσύ έτρωγες ακόμα kellogg's coco pops!!!

      Διαγραφή
  8. 1) πήγαινε φαντάρος. δε θα ξαναφάς ζβαν.
    4) καλά ε τράτζικ!
    7) Δοκίμασε κρουασάν dolce. Στη θράκη το έφαγα. Έχει σοκολάτα απ άκρη σ άκρη. Τόσο καλό που δεν ξανάφαγα άλλο κρουασάν για πολύ πολύ καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν αλλάξει η συσκευασία δεν ξανατρώω zwan (η θητεία μου αργεί πολύ ακόμα)!

      Και με τα κρουασάν έχω τελειώσει. Δε γυρίζω πίσω.

      Διαγραφή
  9. Εγώ δεν μπορώ να αποδεχτώ το 7!
    Επίσης τα μπισκότα Cookies που στο κουτί φαίνεται να έχουν 10-15 κομμάτια σοκολάτα και στην πραγματικότητα έχουν 1-2, μου έχουν δημιουργήσει ψυχολογικά από παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας είναι Ο ΑΝΤΡΑΣ κι αυτός είμαι εγώ,τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κλωνοποιήσουμε εσένα και αποφασίσετε μια μέρα και οι 300 Χωστήρες να πάτε Ρωσία, θα δούμε τον 3ο παγκόσμιο.

      Άσε Χωστηράκο μου! Ένας και εκεί που είσαι!

      Διαγραφή
  11. Από το νησί σου ξεκίνησαν να σου αρέσουν τα γιλέκα επειδή τα φόραγε ο Νούσιας..

    Αυτό με το zwan είναι πολύ εύστοχο..και για συνεχίσουμε την ανωριμότητα του από πάνω,αν θες αρσενικό ρίξε μια ματιά στο μπλογκ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να ρίξεις Ναμ στο μπλογκ του μια ματιά....όταν αναφέρει το όνομά μου, κατευθείαν η ιστοσελίδα μυρίζει βαρβατίλα και τεστοστερόνη!!!

      (Ναμ σου έστειλα μέηλ και διάβασέ το, είναι επείγον)

      Διαγραφή
    2. Βρε Μonsieur, λες να πέρασε έτσι υποσυνείδητα στο μυαλό το γιλέκο?

      Καλά, ο Νούσιας θα μου άρεζε ακόμα κι αν φορούσε σκοτσέζικη φούστα ή καλσόν τσολιά!

      Διαγραφή
  12. Δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που τρώει Zwan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως, υπάρχει ακόμα κόσμος που τρώει και ντολμαδάκια ZANAE!

      Διαγραφή