Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Έρχεται το καλοκαίρι

 και παραξενεύω: 

1) Το προηγούμενο Σάββατο, που γύρισα στις 6 το πρωί, συνάντησα στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα μεγάλο μαύρο ζουζούνι εν μέσω της βραδινής ΤΟΥ εξόδου. Μέχρι κι εγώ γύρισα σπίτι και αυτό ακόμα να μαζευτεί. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το σίχαμα διασκέδαζε πιο πολύ κι από μένα. Σκέφτηκα πως ίσως να του έκανα καλή εντύπωση και να ήθελε να με ξαναδεί. Μπήκα σπίτι και υπολόγισα σε πόση ώρα θα έφτανε στο διαμέρισμα μου, αν ανέβαινε τρέχοντας από τις σκάλες χωρίς να συναντήσει δυσκολίες και εμπόδια στο δρόμο του. Έκανα ένα τσιγάρο και το περίμενα να εμφανιστεί κάτω από την πόρτα. Δεν ήρθε και αποφάσισα να κοιμηθώ.

Και ερωτώ με τη σεμνή γοητεία που με διακατέχει: αν ήταν χειμώνας, θα ζούσα τέτοιες στρεσογόνες στιγμούλες?

Υποφέρω, αναγνώστη μου, θέλω να το καταλάβεις. Λιγότερο θα παγώσει το αίμα μου αν έρθει να με χαιδέψει, καθώς κοιμάμαι, μια πολική αρκούδα.

2) Έπειτα, άκουσα και αυτό από μια φίλη: 

- Ψήνεσαι να πάμε τον Αύγουστο κάμπινγκ?

Δώδεκα χρόνια φιλίας, κυρίες και κύριοι, και δεν έφτασαν για να καταλάβει επιτέλους ότι δε μου αρέσει το ΚΑΜΠΙΝΓΚ.

Βάλε με σε ιγκλού. Βάλε με σε φωλιά από τουβλάκια πλεϊμομπίλ. Δεν έχω πρόβλημα. Αλλά, σε σκηνή? Για μέρες κιόλας? Αυτό δεν είναι διακοπές, λουλούδι μου. Αυτό είναι καλή προσπάθεια να σε μισήσω.

Ειλικρινά τώρα, ποιος σκέφτηκε την ιδέα της σκηνής? Από τους Ινδιάνους δεν ξεκίνησε αυτή η τρέλα?  Ναι, φίλε μου, αλλά έχεις δει ποτέ σκηνές Ινδιάνων? Έχουν καμία σχέση με το μισό μέτρο ύφασμα που αποκαλούμε εμείς σκηνή? Το καταλαβαίνεις ότι το να κοιμηθείς πέντε μέρες πάνω στο χώμα, να πιαστείς, να σέρνεσαι σαν το σκουλήκι, να ξυπνάς κάθε μέρα στις έξι από τη ζέστη και να μου λες ότι γουστάρεις κιόλας, δεν είναι φυσιολογικό? Όσο μποέμ τύπος και να είσαι. Έπειτα, θέλω ένα μπάνιο που να το χρησιμοποιώ εγώ και τα προσφιλή μου πρόσωπα ΜΟΝΟ. Είμαι παράλογη που δε θέλω να μοιράζομαι κάποια πράγματα με τον κάθε λιγδιάρη? Θέλω να κάνω το μπάνιο μου σαν άνθρωπος χωρίς να κολλήσω βλέννα, μετά να βάλω ενυδατική με την ησυχία μου, να χτενιστώ όρθια κάνοντας βολτίτσες πέρα δώθε, να ξαπλώσω στο μαλακό στρώμα και να με πάρει ο ύπνος κάτω από τη δροσιά που προσφέρει η ΣΤΕΓΗ. Ζητάω πολλά? Αν πιστεύεις ότι ζητάω πολλά, κλείσε το ίντερνετ και άναψε το δαυλό να φτάσεις πίσω στη σπηλιά. Σαν πολύ να έκατσες στον πολιτισμό.

Και τώρα που είπα στέγη. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΕΓΗ. Ρε φίλε, πριν σκεφτεί το σαπιοκέφαλο σου τιμούλα, έκανες καμιά βόλτα μέσα στο παράπηγμα που νοικιάζεις για να το δεις? Το καθάρισες, βρε κτήνος, που μου ζητάς και λεφτά? Κανονικά θα έπρεπε εσύ να με πληρώσεις για να μπω εκεί μέσα. Απατεώνα κατσικόβρωμε.

Παιδιά, sorry που δε στηρίζω την τουριστκή οικονομία αυτής της χώρας, αλλά τα τελευταία χρόνια προτιμώ τις διακοπές στο εξωτερικό. Έτσι, λοιπόν, προνόησα να συμπεριφερθώ ΚΑΙ φέτος. Το κουβαδάκι μου και σε εξωτική παραλία. Τι να κάνω, γλυκιέ σωβινιστή? Μου βγήκε πιο φτηνά. 

3) Άρχισαν και οι μυρωδιές να γίνονται πιο έντονες. Και με τις δυσάρεστες οσμές δεν τα πάω πολύ καλά. Καλά τη γλίτωσες το χειμώνα που το αεράκι σε περνούσε κανά δυο τρεις στρώσεις αλλά τώρα, βρε πουλί μου, για δεν κάνεις ένα ντουζ πριν μπεις σε κλειστό χώρο με μύτες μέσα?

4) Και μου 'ρχεται η άλλη στην παραλία βαμμένη. Και μπαίνει στη θάλασσα μέχρι το λαιμό. Θα τρελαθώ!

5) Άλλο θέμα και οι άνδρες. Αν δυσκολεύομαι να τους πάρω στα σοβαρά το χειμώνα, το καλοκαίρι δεν ακούω καν αυτά που λένε. Χαζεύουν οι άνθρωποι. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Φταίει η ζέστη? Φταίνε τα μπικίνια? Φταίνε οι μπύρες? Λύσσα, τσιλιμπουρδιά και η κοτσάνα πάει σύννεφο. Ό,τι παπαριά συγκρατήθηκαν και δεν την είπαν το χειμώνα, θα την πουν αυτούς τους τρεις μήνες.

Δεν θέλω καν να σκεφτώ ή να σχολιάσω την περίπτωση ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΚΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. Αν τύχει να δεις φέτος καμία που να τους κοιτάει στραβά και να πίνει μπύρα, έλα να μου μιλήσεις αναγνώστη. Μη διστάσεις, θα χαρώ πολύ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΑΚΕΤΑ.

6) Και, ΝΑΙ, πίνω ακόμα ζεστό γαλλικό φουντούκι. Αυτός μου αρέσει, τι να κάνω? Αν παρεξηγηθούν τα παγάκια, θα πάω να τους ζητήσω συγγνώμη.

25 σχόλια:

  1. Πωωωωω, τι χείμαρρος είσαι συ μάναμ';

    Λοιπόν, πέρυσι καλοκαίρι Τήνος. Δύο γκόμενες στη διπλανή ξαπλώστρα: βραχιόλια, σκουλαρίκια, εξωτικό μαύρισμα κατευθείαν απ΄το σολάριουμ της Κανάρη, σκούρο καφέ ρουζ που γυαλίζει (!) και σκούρο καφέ κραγιόν(!). Μάλλον ποτέ δεν κατάλαβαν ότι κατέβηκαν μια στάση νωρίτερα. Η Μύκονος ήταν μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα! Να γιατί δεν έχω πάει ποτέ στη Μύκονο.

      Εν τω μεταξύ, τα καφέ ζουμιά (γυαλιστερά κιόλας?!) αρχίζουν να τρέχουν απ' τη ζέστη κι αυτές εκεί το χαβά τους, μπαίνουν στη θάλασσα αυστηρά μέχρι το λαιμό. Κάνε μια βουτιά μαρή, μην έρθω να σε βαφτίσω! Τι πείσμα είναι αυτό πια!

      Διαγραφή
  2. 1. Ιιιιιιιι! Μπλιέχ! Είδα κι εγώ ένα κοκκινομορφο τερατόπραμα, απόγονο εξωγήινων που ακόμα δεν ήρθαν να το μαζέψουν από την Γη οι συγγενείς του, αλλά σσσσσσς δεν το χω πει ακόμα στο σαλιάγκι...
    5. Ω θεοι! Παραγγέλνω μία FIX και σου ρχομαι να καταστρώσουμε σχέδιο εξόντωσης!!!
    6. Κι εγώ πίνω γαλλικό και το καλοκαίρι! Μην τα λυπάσαι τα παγάκια...έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι και γίνονται λίγο σνομπ.
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Κοκκινόμορφο τερατόπραμα, ε?

      Τα λόγια σου με σκοτώνουν πλυντήριο, ένα ρίγος με διαπερνά. Το σαλιάγκι δεν είναι ο εξολοθρευτής του σπιτιού? Νομίζω πρέπει να το μάθει και να ξεκινήσει πόλεμο αμέσως. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε την εκδοχή μήπως το ζουζούνι είναι θηλυκό και έκανε σεξ πριν μπει στο σπίτι. Δεν έχουν και προφυλακτικά τα σκασμένα.

      5) Έλα, σε περιμένω. Άλλο ένα μπαλάκι να φάω στη μούρη, μόνο αυτό σου λέω. Θα είμαστε ανελέητες!

      6) Δεν είμαι η μόνη??? Σ' αγαπώ!

      Διαγραφή
  3. Το λεπον, Εγώ που είμαι υπέρ του camping έχω να σου πω ότι ναι μεν έχεις δίκιο για τις τουαλέτες, αλλά για τον ύπνο είσαι άδικη.. Πέρα ότι υπάρχουν φουσκωτά στρώματα και αν βρεις καλή καβάτζα,θα κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι άσε που αν πας διακοπές για να κοιμάσαι, χέσε μέσα..Η οπτική μου στο θέμα το διακοπών έχει να κάνει με το αντίθετο της πόλης. Αραλίκι με μαγιό όλοι μέρα, όχι clubs, και ξάπλες χωρίς την γαμημένη στεγή..

    Πίστεψε με σε κανέναν άντρα το καλοκαίρι δεν θα λείψει η ενυδατική σου και το να στολιστείς.. Επίσης οι άντρες λέμε συνέχεια μαλακίες χειμώνα-καλοκαίρι και δεν σηκώνω κουβέντα περί αυτού, με την μόνη διαφορά να είναι στο πως την λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Monsieur, δε θα το πιστέψεις (γιατί με έχεις black list στα έγκατα του μυαλού σου) αλλά έχουμε ακριβώς την ίδια φιλοσοφία στο θέμα των διακοπών.

      Τώρα, κατά πόσο διαφοροποιείται αυτή η φιλοσοφία επειδή εγώ ζητάω μια σκεπή για τον ύπνο, δεν ξέρω. Νομίζω την αδικείς λίγο τη σκεπή μου.

      Οι άνδρες το καλοκαίρι αφηνιάζετε παραπάνω, ειδικά αν βρεθείτε σε μια παραλία φουλ-στρινγκ, λέω εγώ τώρα.

      Η ενυδατική δεν μπαίνει ποτέ και για κανέναν άνδρα. Μπαίνει για να καταπολεμήσει το φαινόμενο της αφυδάτωσης λόγω ήλιου. (κάποια πράγματα, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δε θα τα καταλάβετε ποτέ για τις γυναίκες)

      ΥΓ1. Πάλι καλά που μου δωσες και δίκιο για τις τουαλέτες.
      ΥΓ2. Αναίσθητοι άνδρες.
      ΥΓ3. Το νου σου μη σε πετύχω σε καμιά παραλία με ρακέτα. Είσαι ύποπτος πλέον.

      Διαγραφή
    2. Namie αφηνιάζουμε παντού το καλοκαίρι γιατί οι φερορμόνες κάνουν πάρτι. Άσε που είναι μύθος στο ποιος αφηνιάζει τελικά..Και να ξέρεις δεν είσαι

      http://www.youtube.com/watch?v=Sxc1hbjk5A8 .

      Και στα έγκατα του μυαλού μου είναι αυτό σε πιο sexy edition ...

      http://www.youtube.com/watch?v=I9tWZB7OUSU

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχα! Βαθιά υπόκλιση και respect.

      Δεν έχω να πω τίποτα άλλο!

      Διαγραφή
  4. Θα σε στεναχωρήσω Nam καμάρι μου, αλλά στο θέμα του camping συμφωνώ απόλυτα με τον Monsieur Cannibal.
    Το ζουζούνι αν το ξαναδείς δωσ' του τα χαιρετίσματά μου. Παλιός μου γνώριμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ, Τhor? Kαι συ, λοιπόν?

      Τι έγινε, ρε παιδιά, έπεσα σε σπείρα κατασκηνωτών?

      Δεν ξέρω για στρώματα και καβάτζες, που λέει ο Μonsieur, εγώ πάντως, όταν έκανα κάμπινγκ, κοιμήθηκα σε σκηνή-σάουνα, πάνω στο χώμα και κάτω από τον ήλιο. Αυτή η εμπειρία μου μετουσιώθηκε σε γνώση και εν συνεχεία σε άρνηση απέναντι στις σκηνές.

      Το ξεφορτώθηκες εσύ το ζουζούνι και έσκασε σε μένα? Ευτυχώς δεν ήρθατε πολύ κοντά και μου ζητάς να δώσω απλά χαιρετίσματα και όχι φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω και εγώ με Θορ και Μεσσιέ Κανίβαλο στο θέμα καμπινγκ το οποίο μάλιστα σε σχέση με το σημείο 4 παράγει αυτόματα και μονοσήμαντα το συμπέρασμα πως αυτές οι γκομενίτσες θέλουν τουλάχιστον απαξίωση ή- για τους ποιο ψύχραιμους- σκληρή εκπαίδευση.

    Από την ίδια σκοπιά και σχετικά με το σημείο 1, δηλώνω πρόθυμος δολοφόνος-τερμινέητορας κάθε πιθανού ζουζουνιού, οπουδήποτε και οποτεδήποτε και όχι μόνο όταν η περίσταση το απαιτεί, με φυσικούς όρους. Αναλαμβάνω και απεντομώσεις/ απολυμάνσεις- με ένα σχετικό ερασιτεχνισμό- αλλά όχι χωρίς επιτυχίες συχνά- πυκνά.

    Σχετικά με το 5. Φταίνε και οι μπύρες και εσείς και η ζέστη για τις έξτρα μαλακίες. Αν και δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά με το χειμώνα. Όλο το χρόνο ασόβαροι είμαστε. Εγώ λέω να τα αφήσουμε όλα αυτά τα ανεξήγητα μυστήρια και να κάνουμε σεξ. Και μετά και αυτά που θα λέμε εμείς θα είναι λιγότερο μαλακίες αλλά και εσείς θα ακούτε τις μαλακίες μας λιγότερο βαρύγδουπες στα αυτιά σας.

    Φάπες όχι μόνο στο τύπους με τη ρακέτα (με το οποίο συμφωνώ) αλλά και στις αντίστοιχες καθυστερημένες που έχουν την απαίτηση να είσαι κουλ με τη σπασαρχιδίστικη συνήθειά τους απλά επειδή έχουν κώλο και βυζιά.

    Τα σπάει ο γαλλικός χειμώνα- καλοκαίρι. Είτε ζεστός- είτε κρύος. Αλλά εμένα μου αρέσουν γενικά οι καφέδες και δεν έχω και κανά θέμα πίνω και φραπέ το χειμώνα. Αλλά ο γαλλικός είναι σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ, Akhlut? ΚΑΙ ΕΣΥ??

      Ρε παιδιά, πότε θα μαζευτούμε να πάμε ένα κάμπινγκ να γουστάρετε? Χαχα! Για τις σκηνές εξηγήθηκα παραπάνω, δεν περιγράφω άλλο!!!

      Στο θέμα των ζουζουνιών είμαι ακριβώς το αντίθετο από σένα. Μπορεί να χάσω και τον ύπνο μου. Φημες λένε ότι νομίζω πως με περπατάνε κιόλας! Κάθε καλοκαίρι που ο μικρόκοσμος ξυπνά και κόβει τσάρκες, υποφέρω. Εννοείται πως για έναν άνδρα είναι σημαντικό, απαραίτητο προσόν να μην τα φοβάται.

      (Τώρα που το είπα αυτό, φαντάζομαι την περίπτωση να μου έγραφε άνδρας αναγνώστης πως είναι μυγιάγγιχτος στο θέμα της σκηνής και φοβιτσιάρης με τα ζουζούνια. Χμμμ.)

      Τώρα για το 5.

      "Εγώ λέω να τα αφήσουμε όλα αυτά τα ανεξήγητα μυστήρια και να κάνουμε σεξ. Και μετά και αυτά που θα λέμε εμείς θα είναι λιγότερο μαλακίες αλλά και εσείς θα ακούτε τις μαλακίες μας λιγότερο βαρύγδουπες στα αυτιά σας."

      Θα το έγραφες αυτό τον Φλεβάρη? χαχα

      Φάπες και στις γυναίκες με τις ρακέτες, συμφωνούμε. Αν και είναι κυρίως το αγαπημένο άθλημα φουσκωτών ανδρών με λάδια.

      Διαγραφή
    2. Άντρες που φοβούνται τα ζουζούνια, ξέρω. Επίσης, ξέρω κάποιους άντρες που φοβούνται τα Ζουζούνια (http://www.youtube.com/watch?v=kEbrVGemqks) όπως και αρκετούς άντρες που τους χαλάνε τα ζουζουνίσματα.
      Άντρες που δε γουστάρουν το κάμπινγκ, δεν ξέρω. Είναι μάλλον χαραγμένο στο ντιενέι μας πια από την εποχή της σπηλιάς.

      "Θα το έγραφες αυτό τον Φλεβάρη? χαχα"

      Χμμμ μάλλον μου την έφερες. Μπορεί και όχι. Αυτό δε σημαίνει ότι το πιστεύω λιγότερο το χειμώνα, όμως. Το θέμα βέβαια είναι ότι σε αυτή την ερώτηση η πιο άμεση, "σοβαρή" απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι:

      Εγώ λέω να τα αφήσουμε όλα αυτά τα ανεξήγητα μυστήρια και να κάνουμε σεξ. Και μετά αυτή η ερώτηση και μαζί και η απάντησή της, δε θα έχει ιδιαίτερη σημασία.

      Και έτσι καταλαβαίνω το φαύλο κύκλο της αντρικής βιοψυχολογίας και σου δίνω ένα δίκιο. Το θέμα όμως σε κάθε περίπτωση δεν είναι τι λέμε τελικά αλλά τι κάνουμε. Οπότε το ερώτημα είναι: Αφού εμείς δεν μπορούμε ή/και δε θέλουμε να το αποφύγουμε να είμαστε έτσι, τι θα γίνει τελικά; Θα το κουβεντιάζουμε ή θα περάσουμε καλά αποφεύγοντας τη μανούρα;
      (Ω θεοί, τι μου συμβαίνει;)

      Όχι, κάτσε, σοβαρά τώρα. Ας τοποθετήσουμε το θέμα με ένα τρόπο που να επιδέχεται λύση. Ακόμα και αν καταλήξουμε κάπου μέσα από μια κουβέντα, ποιά θα είναι η αξία χρήσης του όποιου συμπεράσματος; Αφού στο τέλος θα κάνουμε σεξ και θα είμαστε κομπλέ. Ε;

      Διαγραφή
    3. Εντάξει Akhlut, πέρα από την ξεκάθαρα "καλοκαιρινή σου διάθεση", δεν ξέρω πολλούς που θα επιχειρούσαν να απαντήσουν στην ερώτηση μου και θα κατέληγαν, μετά από τρεις παραγράφους, στο ίδιο ακριβώς πράγμα.

      Είμαι περήφανη που σχολιάζεις εδώ.

      Διαγραφή
    4. Χμμμ... δεν είμαι σίγουρος πως να το πάρω αυτό. Πάντως φέτος, όλο το χρόνο, την έχω δει σάμερ εντίσιον (και όχι μόνο εγώ). Ωστόσο, όπως και αν έχει, το ερώτημα παραμένει. Άντε και η κατάσταση είναι έτσι. Τι κάνουμε;

      Διαγραφή
    5. Τι κάνουμε, ε?

      Την ευχή μας κάνουμε, Αkhlut, να βρίσκετε γυναίκες που δεν πολυψειρίζουν τα μυστήρια, να κάνετε σεξ και να περνάτε εσείς καλά και αυτές καλύτερα.

      Το ξέρω ότι το εξειδίκευσα αλλά σε γενικό επίπεδο δε βρίσκω λύση.

      Σε καθαρά προσωπικό, μη ρωτήσεις καν. Δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα.

      Διαγραφή
    6. Με κάλυψες. Ένα πράγμα μόνο. Δεν είναι γενικώς και αορίστως το ζητούμενο οι γυναίκες που δεν το πολυψειρίζουν με τα μυστήρια. Υπάρχουν μυστήρια με τα οποία αξίζει να ασχολείται κανείς και άλλα που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Και αυτό είναι σαφώς κάτι το υποκειμενικό. Όπως και το σε ποια κατηγορία θα μπει το κάθε μυστήριο.

      Διαγραφή
  6. κάμπινγκ;
    να μαζευτούμε και να πάτε.
    ιχχχχχ. όταν σκέφτομαι όλη αυτή την άμμο στο τσαντήρι...
    καφεδάκι ζεστό εδώ και πάντα.
    απόλαυση.
    μάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους!!! Η γυναικεία φωνή της λογικής!

      Να μαζευτούμε να πάτε, θα σας στείλουμε και καρτ-ποστάλ!
      (αν και με την άμμο τα πάω καλά, άλλα είναι τα προβλήματα μου)

      Και τι ζητάμε δηλαδή στην τελική? Το Ταζ Μαχάλ? Λίγα ψίχουλα άνεσης και τόση δα δροσιά!

      Μάκια πολλά καψούρα!

      Διαγραφή
  7. Έχεις δίκιο καμάρι μου!
    Κρεβάτι κάτω από την στέγη, και να είναι το αμερικάνικο,αυτό με τα δύο στρώματα, για να λαχανιάσει και να παραιτηθεί από την ανάβαση προς το προσκέφαλο μας η μικρή Τερέζα(μπλιάχ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Με έφτιαξες με τα δύο στρώματα Xristin και έτσι όπως το οραματίζομαι τώρα αυτό το σκηνικό δεν υπάρχει τερέζα ούτε για δείγμα.

      Ένας παράδεισος, σου λέω!

      Διαγραφή
  8. Θέλω να σκοτώσω πολλους ρακετίστες φέτος. Δεν με νοιάζει που θα πάω φυλακή αλλά θέλω παρέα στην δίκη. Θέλω ένα άλλο μισό να μου βαστάει το χέρι και να μου ψυθιρίζει (αν είσαι και εσύ ας μου το ακουμπας με τα χειλάκια σου)καλά κάναμε στα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !

    Σου κάνω και επίσημα πρόταση :
    Θέλεις να τους σκοτώσουμε όλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Perinio, αν είναι να σωθούμε από δαύτους, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να ακουμπήσω με τα χειλάκια μου τα αυτιά ενός ήρωα σαν εσένα.

      Θα σου ψιθυρίσω τόσα ερωτόλογα που θα έχεις και καβάτζα στη στενή για χρόνια!

      Διαγραφή
  9. Χαχαχα στηρίζω απόλυτα την άποψη σου για το camping γιατί ούτε εμένα μ'αρέσει, για την ακρίβεια το σιχαίνομαι :S αλλά για τις ρακέτες θα διαφωνήσω. Μου αρέσουν πολύ αν και όντως κάποιες φορές είναι σπαστικό να περπατάς και να σου σκάει ένα μπαλάκι στο κεφάλι :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή