Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Έλα να παίξουμε

Ήμουνα λέει σε ένα μεγάλο κατάστημα που πουλούσαν σημαίες, μεγάλες σε μέγεθος χαλιού, και δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω.

Έρχεται και η Μοιραράκη και μου λέει ότι η βασική διαφορά της σημαίας του Κατάρ από του Μπαχρέιν είναι ότι η πρώτη είναι μπορδοροδοκόκκινη. 

Κι όπως κάθε όνειρο, έτσι κι αυτό έχει την εξήγησή του (νέο μου κόλλημα, καλώς όρισες). Αν κάποιος αναγνώστης μου κατέχει από σημαίες και του αρέσουν παρόμοια παιχνίδια, θα "χαρώ" πολύ να δω το όνομα του πιο πάνω από το δικό μου.

27 σχόλια:

  1. 27620 στην πρώτη προσπάθεια και έχασα σίγουρους βαθμούς στην Ουκρανία επειδή πάτησα δύο φορές κλικ όταν έλεγε next question

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που έχει διαφημίσεις στις οικογενειακές ιστορίες το έκανα 35560.

      Διαγραφή
    2. Εδω λιγο να το λιωσεις κανεις ευκολα ψηλα σκορ. Ολο τα ιδια σου βγαζει. Η μαγκια ειναι να σου δινει την σημαια και να λες την χωρα. Οπως στο sporcle.

      Διαγραφή
  2. Για το όνειρο ενός σημαία , προτείνει μια αναμενόμενη επιτυχία στην εργασία. Αν ονειρευτείτε πως φοράτε ή να πετάξει μια σημαία , σημαίνει ότι θα περιμένουμε τιμή και δόξα. Αν ονειρευτείτε πως κάποιος άλλος πήρε τη σημαία , σας προτείνουμε να απολαύσετε την επιτυχία ενός φίλου ή συγγενή. Για να δείτε τις πολλές σημαίες στο όνειρό σας, σημαίνει ειρήνη θα διαρκέσει χρόνια. Αν ονειρευτείτε πως χάνετε σας τη σημαία σας λέει να περιμένετε κίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο πολύ η Μοιραράκη με προβλημάτισε Μπλουζ, για τις σημαίες πάνω κάτω το περίμενα. H Mοιραράκη όμως?

      Διαγραφή
  3. Κάτσε σε μια μεριά ρε παιδάκι μου εκεί που πήγα 56420 είδα πως εσύ είχες φτάσει 58710. Τώρα καταλαβαίνω πως καίγονται τα γιαπώνια με τις μέρες στο πισι και μετά πάνε στον άλλο κόσμο από ανακοπή ασιτία κλπ..γι αυτό φεύγω και πάω να φάω σουβλάκια. Ευχαριστώ για το απογευματινό κάψιμο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω για την περίπτωση σου καλό παιδί?!

      Τεράστιο respect!

      Διαγραφή
    2. Να πάω για την απογευματινή μου σιέστα ή σκοπεύεις να με περάσεις ενώ κοιμάμαι?

      Διαγραφή
    3. Κάθε φορά που σε περνάω με έχεις ήδη περάσει εσύ..

      Διαγραφή
  4. Σκατά όπως συνήθως.Δεν το έχω με τα παιχνίδια γενικότερα. Σκράπας.

    Αλήθεια Nam παίζεις το παιχνίδι "λεξεις" από το κινητό σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξη θα το πω και αυτό.
    Διάβασα "Ελάτε να τον παίξουμε" και άρχισα να βάζω ανώμαλες ιδέες στο κεφάλι μου. Και το κακό είναι πως όταν μπήκα μέσα στο άρθρο και κατάλαβα πως πρόκειτε ναι μεν για παιχνίδι αλλά τέτοιου τύπου στεναχωρήθηκα λίγο και ίσως και να δάκρυσα...
    Συγχωρεσε με...
    Πάω να το παίξω...
    Το παιχνίδι...
    μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Challenge Accepted!!!
    Όταν βρω λίγο χρόνο βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλώς να ξέρεις ότι δεν παίζω... κερδίζω.

    AstronautDown

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι μου καμες βρε συ NamNaira... Εκτός του ότι κολλάω με αυτά τα παιχνίδια, έμαθα και ότι η Λιβύη άλλαξε σημαία και συγκλονιστηκα! Ήταν από τις λίγες για την οποία ήμουν σίγουρη...
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ!!! Και μένα μου λειψε η αξιομνημόνευτη λιτότητα της παλιάς σημαίας αλλά εσύ μου λειψες πιο πολύ! Ελπίζω να την περνάς φίνα και fixάτα!

      Διαγραφή
    2. Οταν εσύ κοριτσάκι ανακάλυψες το flags of the world,εγω ειχα ήδη τελειοποιηθεί στο geo challenge και μετα το κατέβασαν απο το fb! μαρέσει όμως που έχουμε επιμορφωτικά κολλήματα! Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι...το tetris δεν ειναι και πολυ επιμορφωτικό αλλα τέλος πάντων!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα. Πρέπει να ομολογήσω οτι με έκανες και κόλλησα άσχημα με το παιχνίδι. Δύσκολο βέβαια να σε παράσει κανείς όταν έχει και άλλα στο μυαλό του. Θα σε επικρίνω για τη σημαία του ΚΑΤΑΡ καθώς έπρεπε να την ξέρεις αφου θα έρθουν λέει να επενδύσουν και να μας δώσουν τα ωραία τους λεφτά.
    Γενικά πάντως έχει ωραία κουιζ να ασχολήθεις η συγκεκριμένη σελίδα. Αλλά αντε τώρα να πετύχεις το βελάκι που στο καλό είναι η Κολώνια στη Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε Γιαννάκη με στεναχωρείς, ειδικά για το Κατάρ δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω. Το μόνο που μου απομένει είναι να γνωρίσω και προσωπικά την αγαπημένη μου Sheikha Mozah και να με ξεναγήσει στο Qatar Foundation.

      Το παιχνίδι είναι κολλητικό και εκπαιδευτικό, εγώ βέβαια τις σημαίες τις ήξερα πριν το ανακαλύψω (άχρηστες γνώσεις) και δούλεψα μόνο ταχύτητα και συγκέντρωση. Τώρα που έχω χρόνο θα δοκιμάσω την τύχη μου και με τις πρωτεύουσες.

      Διαγραφή